Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni! Mi, tízmillióan, miért élünk vissza végletesen ezzel a jogunkkal?

Emlékeznek még a hosszú bájtok éjszakájára? A NAV rendszere állt meg akkor, és zavartak mindenkit haza, az ott dolgozók közül. Az akkori góré, mikor megkérdezték, hogy tűntek-e el adatok a rendszerből – tűntek! – akkor azt mondta, hogy lövése nincs, mert mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni.

Véletlen

Majd kiderült, hogy nemcsak az adózásban, az informatikában, de minden másban is spíler a tag, mivel az általa tulajdonolt KÖZGÉP nyerte meg a kiírt EU-s, és az állami pályázatok nagyját, építhetett mindent, mondom MINDENT. Majd egy vérgeci nap után kiderült, hogy ugyanez a fickó pont nem ért semmihez. Ezek után a KÖZGÉP egyetlen valamirevaló megrendelést sem kapott. VÉLETLENÜL így alakult.

Meg persze az is kizárólag a véletlen műve lehetett, hogy az addig szárnyaló média-portfóliója (Hűbazmeg! De szépen tudtam leírni a lopott vagyon szinonimáját!) a g-nap után éppen egy kalap szart sem ér, ezért egyetlen állami hirdetés sem jelenhetett meg rajtuk. Pedig előtte milliárdos tételben csak azok futottak. Így a jó Simicska kevés agónia után ezeket is eladta.

Mik vannak?

Véletlenül – MONDOM VÉLETLENÜL! – pont annak a mangalicaszerelőnek jött meg a kedve a médiavásárláshoz, aki 8 évvel ezelőtt még legfeljebb egy új kantáros nadrágra vágyott, mivel a réginek már nem volt ülepe. Véletlenül ez a nagyszerű ember, aki mind a mai napig kinyújtott nyelvvel rajzolja alá a szerződésekre a nevét, az VÉLETLENÜL pont a Kedves Vezető ovis cimborája volt.

Azóta természetesen – micsoda véletlenek vannak! – kiderült, hogy emberünk valódi polihisztor. Szűk nyolc év alatt lett neki vagy 400 cége, már ő az egyik legnagyobb munkáltatója az országnak, és nagyjából akkor is elnyeri az összes EU-s pénzt, ha nem is pályázik. Ma már vasúttól az az atomerőművekig mindenhol az ő tehetsége hódít! Az összes médiától, a volt Simicska-érdekeltségeken keresztül, mindenhol! Véletlenül még az agysebészet nem került be a repertoárba. Mondom, véletlenül!

Na ne máááá!

Tiszta véletlen, hogy rátaláltunk erre a faragatlan gyémántra, a kis gyöngyszemre, de a szerencsés véletlennek, MONDOM, A VÉLETLENNEK köszönhetően, neki 8 év alatt sikerült nagyobb vagyont összeraknia, mint a teljes angol királyi családnak, vagy ezer év alatt! VÉLETLEN, ha mondom!
Ugyanilyen szerencsés véletlenek összjátéka, hogy a Nemzet Récsölkéjének legalább annyira tehetséges pénzügyi zseni férje lett, mint Mészáros, és aki mára a magyar kastély-állomány javát magáénak tudhatja, a fél Pesti belváros, és a Balaton-part jó részével együtt! Véletlen lehet, de senki nem tudja, honnan lett rá dohánya a 29 éves csodagyereknek.

Az meg egyenesen csodába illő véletlen, hogy az a 82 éves, idős, öreg hölgy aki egy csődben lévő disznófarmot vásárol, nem tudjuk miből, sportmotorra pattan, és BMW-ket vesz, ezt sem tudjuk miből, hogy ez a fiatalos, szintén pénzügyi parafenomén hölgy, pont egy kormánypárti politikus kedves, édesjó anyukája! Ez véletlen!

De a véletlenek sora itt nem ér véget!

Mert véletlenül pont a mangalicaszerelő kihívója halt meg, máig is tisztázatlan körülmények között! A szegény felcsúti juhász a választásokat megelőző éjszakán véletlenül egy létrával az út közepén sétált. Egy véletlenül arra járó 80 éves autós nem vette észre, és véletlenül halálra gázolta! Mondom, VÉLETLENÜL!
Ugyanilyen véletlen Welsz Tamás ügye, aki makkegészségesen, alig 42 éves korában, terhelő vallomást kívánt tenni, a köznyelv szerint kormányzati politikusokra, de, egy rendőrségi autó hátsó ülésén, máig sem tisztázott körülmények között, meghalt! Fatális véletlen az ügy! MONDOM, VÉLETLEN!

Folytassuk!

A belügyminiszter neve mind a mai napig feltűnik, ha az olajszőkítésekről susognak az emberek. Ez biztosan véletlen! Csak az lehet! Hogy az eredetileg NATO előirányzat miatt vásárolt katonai szállítógépek rendre pont oda végeznek gyakorlórepüléseket, ahova a Kedves Vezető szédeleg! Véletlen!

Mint az is, hogy létezik olyan osztrák lajtsromjelű luxusrepülő, ami általában pont akkor, pont ott tűnik fel, ahol a Kedves Vezető is jár. De ilyenek a véletlenek! De csak véletlen lehet az is, hogy a Macedón gazembert magyar diplomaták szöktették végig a fél Balkánon, majd át a magyar határon! Véletlenül az osztrák luxusgép akkor pont arra repkedett. Se előtte, se utána! Véletlen, bárki, bármit is gondol!

AZON PEDIG MÁR MEG SEM NAGYON LEPŐDÜNK, HOGY VÉLETLENÜL KIGYULLADT ÉS PORIG ÉGETT A DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ KÖZPONTJA! SZIGORÚAN VÉLETLENÜL! MERT ILYENEK A VÉLETLENEK!
„Nálunk” ilyenek!

Emlékeznek hogy kezdtük?

Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni! Ezt mondta az azóta mindenhonnan kiretusált Simicska! Ez igaz! A kérdésem viszont az, hogy mi, tízmillióan, miért élünk vissza végletesen ezzel a jogunkkal? MIÉRT?

Utóirat: hogy kell azt szépen leírni, hogy BAZMEG!? Mert most úgy, de úgy leírnám!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük