Nézzék, végülis, mindenkinek joga hülyének lenni – de, hogy mi fizessük a cehhet, azt nemá’!

Nézzék, végülis, tényleg mindenkinek joga hülyének lenni, mi ezt már fel sem vesszük. Annyira rutinosak vagyunk, hogy nem teszünk kivételt azokkal sem, akik ezt a nyomorult kormányt vezetik. Ha ők azok, hát ők azok, nekik is vannak jogaik ugye, ha már ezt dobta a gép.

Ebben nincs pardon

Bár Kósa Mr20% Lajosnak erről momentán az a véleménye, hogy

„akinek az isten hivatalt adott, annak észt is adott hozzá”.

Mondjuk érezhette a 2017-ben, Pesterzsébeten nyomott állampárti hazugságpartin, hogy ez így még a sajátjainak is húzós kijelentés, ezért némi hezitálás után kiegészítette, hogy szerinte azért „vannak kivételek”.

Meg is lepődtem a mi Lalinkon, az önkritika soha nem tartozott az erényei közé

Én csak tudom, cirka tíz évet nyomtunk le egy közgyűlésben. Nem volt egyszerű agyilag, higgyék el. Valójában ő már akkor magyarázgatta, hogy a Kedves Vezető nem is Kedves Vezetőnek, sokkal inkább valami sámánnak lenne inkább jó, így gondolom az isten, a hivatal, az ész, és a kivétel tekintetében most is ugyanazt a célszemélyt lőtte be, csak tapintatosan a kedves, gyűlésre odahajtott nézőkre bízta az üzenete dekódolását.
Azóta ugyan eltelt vagy három év, és az idő bizony nem múlik el nyomtalanul senki felett. A kedves Vezető is túl van már a várba költözés traumáján. Az ég látott még ilyet! Az istennek se akarta szegény lelke, hát nem meglepte a hálás népe a felújított várral néhány tízmilliárdért. Költözne már ugyan bele, mert ott lehet jól uborkát kovászolni, tűzijátékot nézni, meg az unokákkal a teraszon köpködni a legyeket. Hátja! Országunkat a Kedves Vezetőért. Úgy is lett.

Mi, a kedves, igencsak hálás, bár némileg bávatag nép

meg túl vagyunk azon, hogy csodálkozzunk a nemkormányzati-kormányzati meccsrejáró repülőgépeken. Mint, ahogy Rogán naccs’úr, és Szíjjártó excellenciás urunk nagyszerű rajongásán a luxushelikopterekért. Sőt, a hómofiszos luxusjachtok és a kormánytagok bensőséges viszonyán. A fürkészeken, meg a portyázókon végképp nem, akik mindenféle szart összevásároltak aranyáron a kínai elvtársaktól, majd jó lesz valamire, bár jelenleg úgy tűnik, pont nem nagyon.

De, a nagymamának maszkírozott tisztifőorvos-imitátoron sem akadunk nagyon fent,

aki persze 0-24-ben tud beszélni a portörlés és a nyunyókák rejtelmeiről, meg arról, hogy nemcsak a takarókat és ruhákat érdemes szellőztetni, hanem a babákat is (én akkor most megyek, és hasba szúrom magam, az hétszentség! Itt tényleg mindenki hülye?) és ezzel nagyjából ki is merül a repertoárja.

Persze, tudom én, hogy normális emberre fürdőhelyet bazírozni nem lehet

Ráadásul az, aki velem együtt az elmúlt tíz évet, a Kedves Vezető dicsőséges korszakát valamelyest ép ésszel átvészelte Felcsút-alsón, amit régen még Magyar Köztársaságnak is ismerhettek, már nem nagyon lepődik meg semmin.

De azért könyörgöm! Hánemán’!

Újabb egymilliárd forint megy a levesbe, a magyar „űrprogramra”, és mindezt a koronavírus-járvány miatt létrehozott Gazdaságvédelmi Alapból? Ember!

Saccperkábé pandémiás-szociális-gazdasági-társadalmi – milyen katasztrófát nem soroltam még fel? – válságokba gyalogolunk bele konokul, százezreknek nemhogy munkája nincs, de már a nyilvántartásból is törölték, az eü-dolgozókat éppen most vágták át a palánkon, a szociális dolgozóknak legfeljebb, ha szóbeli vállonveregetés juthat, az önkormányzatoktól sunyin most vonták meg a közösségi közlekedés támogatását, ami az álmoskönyv szerint sok jót nem fog jelenteni a jövőre nézvést, ezek meg, újabban már űrhajósat is játszanak az amúgy is aprópénz gazdaságvédelmi alap terhére? Értik?

MEGYÜNK AZ ŰRBE! Pfűűű öcsém! Milyen defektjük hiányzik még?

Utóirat: „Akinek az isten hivatalt adott, annak észt is adott hozzá”? Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is igazat adok Kósának, mert itt tényleg vannak kivételek. Bőven!

2 hozzászólás

  • Avatar
    2020.10.22 - 12:16
    Közvetlen hivatkozás

    Az egész banda nem börtönbe fog menni, hanem vérpadra, népbíróság előtt fognak felelni, mindent visszaveszünk tőlük az utolsó fillérig, az utolsó négyzetcentiméterig, rokonoktól, haveroktól, családtól is… minden le lesz nyomozva, offshore, műkincs, elrejtett páncél, minden meglesz, mert ez a sok elcsalt ellopott erlrabolt vagyon mind a magyar népé!!! Talpra magyar!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük