Ezt add neki karácsonyra! – Minek örülnek a csillagjegyek a horoszkóp szerint

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mivel minden csillagjegy más és más, nem csoda, hogy mindegyik másmilyen ajándéknak örül szívből. A horoszkóp most megajándékozza olvasóit néhány pazar, ám pénztárcakímélő, majdnem személyre szabott ajándékötlettel. És, hogy miért ilyen korán? Mert a posta évtizedek óta bedugul az utolsó percben rendelt, feladott ajándékoktól.

Kos

Az örökmozgó, a “karámból” állandóan kitörni készülő Kos minek is örülne jobban, mint valami egyszerű, de hasznos kelléknek autójához, vagy bringájához. Ha nem tud dönteni, kérje ki szerelője véleményét.

Bika

Az örök hedonista Bika egy egyszerű, de mégis különleges vacsorának is nagyon örül, a lényeg, hogy készülhessen rá. Vigy el egy családias vendéglőbe, és tegye különösen romantikussá az estét, vendége érezze, hogy ez az este csak neki és róla szól.

Ikrek

Az általában is a kettőség – hideg, meleg- bűvkörében élő Ikrek nagyon tud örülni akár egy egynapos wellness meghívásnak is, lényeg a sok élményfürdés mellett a szauna-világ a forró és hideg játéka.

Ezt egyétek az ünnepen:

Rák

Ennek a csillagjegynek élete a tanulás, az olvasás, lepd meg egy könyvvel, de ne akármilyennel! Keltsd fel a nosztalgiáját, tudd meg, melyik volt ifjúsága kedvenc regénye és szerezd be akár az internet segítségével annak akkori kiadását, lehetőleg abból a szériából, amit ő olvashatott.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse