Szegény miniszterelnökék, nekik sem jutott benzin? – Az Orbán-Szijjártó duó feltalálta magát!

A hír: Orbán Viktor és Szijjártó Péter pénteken a szlovén miniszterelnök, Robert Golob meghívására részt vettek Szlovéniában a Cirkovce–Pince-villamosvezeték építésének befejezése alkalmából tartott ünnepségen – erősítette meg az MTI-nek az erről szóló szlovén sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Igen ám, de….

Hadházy Ákos kiszaszerolta, hogy a közszogák és a feltehetően velük utazó slepp a spórolás jegyében -vagy azért, mert kifogyott az ársapkás- és a normál áras benzin a kutakon?- egy böhömnagy repülővel vágtak neki a cirka 350 kilométeres távnak.

“Orbán és Szijjártó egy 150 személyes “honvédségi” Airbus 319-es repülővel repültek a magyar Mariborba. Ez a határtól 80 km-re, Budapesttől 350 km-re van.

Polgári autóval három és fél óra, “villogóval” kevesebb lett volna az út. Orbán szégyellhette legalább, ezért csak azt posztolta ki, ahogy a repülőhöz vezető autóba száll be.

Szijjártó a repülő ajtajában fotóztatta magát, bár úgy, hogy ne látszódjon a gép mérete.

Konklúzió

  • 1) Ezek szerint a miniszterelnök nem érzékel válságot, ha a kb 4 millió forintért ugrik le a határhoz.
  • 2)Az is lehet, hogy szegény nem kapott benzint vagy sokat kellett volna várakozni a kúton, mert a hülyeségük miatt lassan tényleg kifogy az ország az üzemanyagból.
  • 3)A legjobb az lenne, ha azért kellett sietnie, hogy tárgyalhasson a tiltakozó diákokkal és tanárokkal.”

A hozzászólásokból….

“Ennél “takarékosabb” kormánya még nem volt kis hazánknak ! Minden fillérre úgy vigyáznak, mintha sajátjuk lenne !”

“Kiautózni a repülőtérre plusz a beszállási protokoll plusz a kigurulás majd a felszállás…- napláne ha 31 a felszálló pálya irány…- plusz 10 perc míg irányon van a gép…Aztán ugyanez Mariborban…
Sok időt nem nyertek vele …,- de kényelmességet meg pláne nem ! Akkor még a flancon meg a gőgös, hatalom mutogató önfeltoszogáláson kívül, semmi értékelhető értelme nem volt az Airbusszal odarepülni…”

“Air Force One magyar módra. Tudjuk, hogy hisztériás rohamot kapott, amikor megtudta, hogy nem lehet az USA elnöke. Legalább a külsőségekben próbál hasonlítani.”

“Ha Felcsúton lenne ekkora gépnek leszállo pálya és hangár már is olcsóbb lenne …… Remélem meghosszabbítja Bicskéig….. Előbb utóbb ezt is megcsinálja…”

“Evidens !! Minden egyes forintot a rezsire fordítunk vissza, vagy valahogy így, ja bocsi magunknak nem”

“Köszönjük kétharmad. Remélem megfagytok.”