A regnáló “Miniszterelnökség”, ami, mint tudjuk nem dróton ráncigált marionett báb, az EU választást követő napon érezte szükségét, hogy eleget tegyen egy több, mint két éves restanciájának, nevezetesen annak, hogy hazudott Dobrev Klára cégéről.

Meglepő közleményt adott ki a Miniszterelnökség

Két évvel és tíz nappal az után, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélettel kötelezte őket arra, hogy kérjenek bocsánatot a Dobrev Klára vezette Altus Zrt.-től, most tették ezt meg.

- Hirdetés -

Lázár János még a Miniszterelnökséget vezető miniszterként 2015 márciusában írt egy levelet Jean-Claude Junckernek, amelyben sajtóértesülésekre utalva a bíróság ítélete szerint valótlanul híresztelte, hogy az Altus Zrt. több szálon is összekapcsolódott a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb szervezett bűnözői csoportjával, megsértve üzleti jó hírét. A Miniszterelnökség most kért elnézést a jogsértés miatt.

Ez így OK?

Ezen a példán felbuzdulva ezentúl bármely állampolgár megengedheti magának, hogy 740 napig – miért pont ennyi? – rá se rántson egy bírói ítéletre? Vagy ezt csak azok tehetik meg, akiknek A miniszterelnök megengedi, netán erre utasítja? Vagy Polt Pétertől kell ehhez papír? Akkor ez most, hogy?

A közlemény hiteles szövege:

“Budapest, 2019. május 27., hétfő (OS) – A Fővárosi Ítélőtábla 2017. május 17-én hozott jogerős ítélete megállapította, hogy a Miniszterelnökség – Lázár János 2015. március 23-án az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez eljuttatott levelében – sajtóértesülésekre utalással valótlanul híresztelte, hogy az ALTUS Zrt. több szálon is összekapcsolódott a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb szervezett bűnözői csoportjával, megsértve üzleti jóhírét. A Miniszterelnökség elnézést kér a jogsértés miatt. Kiadó: Miniszterelnökség”

Az Altus Zrt. jogi képviseletét a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Iroda látta el

Első- és másodfokon még én jártam el, a Kúria előtti tárgyaláskor már “akadályozva” voltam, azt a Párom nyerte meg a felperesnek.

-írta Czeglédy közösségi oldalán.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét