Mit gondol (tud?) a Honfoglalás 2000 az MSZP-ről? – “nézetkülönbségek ellenére – teljes támogatásáról biztosítja az MSZP-t”

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményt adott ki, melyben -szokásához híven- az ellenzéket alázza, ám üdítő kivételként ezúttal az MSZP “bölcs döntésében” bízik és “támogatásáról biztosítja”.

Ezt most hogy?

“Miközben a magyarság és az egész világ küzd a koronavírus ellen, a hazai ellenzéki pártok politikusai uszítanak, lázítanak, ál- és rémhírekkel próbálnak hasznot húzni a járványból.

Nem képesek elviselni sorozatos választási vereségeiket – idegeik felmondták a szolgálatot – ezért egyre aljasabb módszerekhez folyamodnak.

A társadalom ellenük fordult:

már a jó érzésű baloldali emberek támogatására sem számíthatnak, ugyanakkor

az Orbán Viktor vezette nemzeti erők tábora, már közel 80%-ra növekedett.”

A fenti számok minden bizonnyal egy teljesen zártkörű, saját használatra szánt felmérésből olvashatták ki, aminek persze nem jelölték meg a forrását.

“Gyurcsány és pincsikutyái

(Momentum, LMP, stb,), s az áruló Jobbik politikusok (Balczó és társai) nem szavazzák meg a felhatalmazási törvényt (!) – ezért bukni fognak, nem lesznek képviselők 2022ben!”

Itt következik a meghökkentő MSZP-magasztalás

“Ellenzéki pártra szükség van!

Az MSZP tapasztalt, megfontolt képviselői másként gondolkodnak: van bennük hazafias érzés, most újjáépíthetik pártjukat.

A Honfoglalás 2000 Egyesület – a nézetkülönbségek ellenére – teljes támogatásáról biztosítja az MSZP-t, bízik a baloldali párt bölcs döntésében. A nemezközi liberalizmus magyarországi csatlósai saját népük (a munkások, a kisemberek) ellen fordultak, a társadalom ellenségévé váltak, megvetésre számíthatnak.”

Az MSZP nem váltotta be a hozzá fűzött reményt

“Nem leszünk partner abban, hogy határozatlan időre kiszolgáltassuk Magyarországot Orbán Viktor szeszélyeinek.

Sok találgatás látott napvilágot ma arról, hogy az Országgyűlés jövő heti ülésén miként fognak szavazni az ellenzéki pártok a koronavírus elleni védekezésről szóló kormányzati indítványról. Megadják-e a kormányzati felhatalmazást Orbán Viktornak a teljhatalom felé.

Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit az alábbiakról.

1. Tisztában vagyunk a helyzet komolyságával és felelősségünk súlyával.

2. Az ellenzéki pártok folyamatosan egyeztetnek a hétvégén annak érdekében, hogy egységes álláspontot képviseljünk az Országgyűlésben, és ezért kezdeményeztünk közösen hétpárti egyeztetést is a kérdésben.

3. Az MSZP nem lesz partner abban, hogy segítséget nyújtson egy olyan törvény elfogadásához, amely határozatlan időre kiszolgáltatná Magyarországot, a magyar embereket Orbán Viktor szeszélyeinek.

Dr. Tóth Bertalan
az MSZP elnöke”

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük