Mit jelent, ha Varga pénzügyminiszter gépfegyverrel parádézva sugallja, hogy meg kell védenünk magunkat?

Varga Mihály pénzügyminiszter első ránézésre nem tűnik militáns beállítottságúnak, ezért ütközhettek meg sokan szerdai “vallomásán”, amiben bevallotta, hogy igencsak kedveli a gépfegyvereket. Bár ahogy fogta, nem tűnt gyakori lőtér-látogatónak, de a szándéka már megvan.

Csütörtökre megjött a Varga-saga második epizódja

Ahogy arról beszámoltunk, miniszterünk szerdája boldogságban telt:

A csütörtöke sem lehetett semmi….

Vízöntő Skorpióval, 2.rész. Tegnapi posztom vitát generált a honvédelem és a hadieszközök hasznáról, jövőjéről. Persze kívánatos lenne, hogy soha többé ne legyen háború, harc, provokáció, és ne legyen szükség fegyverekre, legyen örök béke. Legyen!

De ezt tanultuk az emberiség történetéből? Mindig így lesz? Ha nem, biztos megvédenek mások? Jobb, ha magunk számára megpróbáljuk a legnagyobb biztonságot garantálni, ehhez pedig eszközök kellenek.

(A lőlapom kicsit szórt, de mentségemre szolgáljon, 36 éve nem volt kezemben fegyver. Haj, szombathelyi emlékek…)”

https://www.facebook.com/VargaMihalyKepviselo/posts/10160138635403776

Egy pénzügyminiszter ne gépfegyverrel vigéckedjen!

Valahogy úgy képzelem, hogy egy gazdasági szakembernek nem az kellene boldogságot okozzon, hogy hazai gépfegyverrel a kezében parádézik, hanem, hogy olyan pénzügyi stratégiát tud “kiokoskodni”, amitől a válság, amiben él a világ kevésbé sújtja az országot, ami megválasztotta pénzügyérnek.

A kommentekből….

“Minden ország a ravaszon tartja a kezét,de Isten nem minden országot segít meg,de Mária országát egészen biztosan.Mondjuk a horoszkóp párosítást nem értem,mire gondolt a Miniszter Úr.A skorpió a lehető legrosszabb jegy,a vízöntő szabadságra született.”

“Misi! Mint Amerikában, alanyi jogon, persze engedélyhez kellene kötni itthon a lőfegyver tartást. Ezt végig kellene gondolni a gyökér EU miatt. Annyira akarják a migráncspuszilgatást, hogy meg tudjuk védeni magunkat tőlük. Mint pl. Svájcban….”

“Nem kell magyarázkodni nekik mert úgysem értik meg, de a hadsereget fejleszteni kell!!”

“Ha békét akarsz készülj a háborúra, tartja a mondás.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“Úgy tud az ember jobban lőni, ha gyakorol! Nem rossz ez a lőlap. A javaslatom az lenne, hogy az állam támogassa / ösztönözze a polgárokat, hogy járjanak lőtérre. Az a nemzet erős amely képes megvédeni magát a külső és belső támadásoktól.”

járványhelyzet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.