2019.04.24. Névnap: György

Mit lát a képen: női, vagy férfi arcot? 0 368

ferfi-no

Nézzen rá a képre, mit lát meg először rajta? Ez az a pillanat, amikor a gondolkodás nem pozitív fogalom, itt az a fontos, amit első pillantásra észrevesz!

Férfi arc

Ha egy férfi arcot látott meg először, akkor Ön olyan ember, aki mindent átgondol aprólékosan és lelkiismeretesen. Nagyon jó a memóriája, minden dologra emlékszik, ami az életében történt, amiről olvasott, hallott. Nyitott, extrovertált személyiség. Nyugodtan támaszkodhat intuícióira.

Szereti a társasági életet, mindenki szívesen figyel Önre, a nyugodtságával és az optimizmusával sok embert vonz maga köré, de Ön nem bízik meg mindenkiben. Jó tanácsokkal látja el a rokonait, de néha neked szüksége van arra, hogy ők kiálljanak Önért.


Női arc

Ha egy női arcot látott meg először, akkor kissé absztrakt módon gondolkodik, mindig csak egy bizonyos szituáció képe lebeg a szeme előtt anélkül, hogy belegondolna a részletekbe. Általában tudja irányítani az érzelmeit. Amikor valami mélyen megérinti a lelkét, azt nem tudja figyelmen kívül hagyni.

Szereti a komfortot az életében, sokat dolgozik azért, hogy jó élete legyen, tud örülni az apróbb dolgoknak is. Sokat jelent Önnek, hogy jó kapcsolatban legyen az Önt körülvevő emberekkel. Nagylelkű és jóakaratú ember, akinek egyértelműen a család a legfontosabb.


Amikor szenved, akkor az egész lényét átjárja a fájdalom, ezért is olyan nehéz helyrejönnie. Barátai, munkatársai tisztelik azt a képességét, hogy mindig talál megoldást bármire.

Forrás

Mit látsz a képen, egy női vagy férfi arcot? Meglepő és új dolgot árul el a személyiségedről!

Jó megfigyelő? Hány számot lát a képen? A legtöbben csak 3-at vesznek észre, pedig ennél több van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + 18 =

Legfrissebb cikkeink

kilakoltatás

Ellenzéki politikusok rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeznek: törvénybe iktatnák a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát. A kilakoltatási moratórium vége előtt …

cigi

A párizsi Notre-Dame múlt heti tűzvészében leomlott huszártorony körüli állványzatért felelős vállalkozás szerdán elismerte és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy …

patkány

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány …

cica

Voltunk az Auchanban, mert ott van állatbolt, amit nem szeretek, de abban kapni kiscicákra is használható bolhairtó sprayt, hiszen nekik …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Mit lát a képen: női, vagy férfi arcot?!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/mit-lat-a-kepen-noi-vagy-ferfi-arcot/