Mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el rólad…

Érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról akár egyetlen kép segítségével is. Nem nehéz a feladat, viszont annál érdekesebb és összetettebb az, amit üzen a rajz. Mit látsz meg először a képen?

Ezt árulja el rólad!

Nagyon népszerűek világszerte a személyiségtesztek. Egy-egy kép, rajz, vagy felvétel segítségével pillanatok alatt fontos és mély dolgokat tudhatunk meg magunkról. Olyanokat, amelyek segíthetnek jobban megérteni lelkünk működését, vagy akár 1-1 problémán, gondon is átlendíthetnek, sőt segít másképp látni bizonyos helyzeteket.

Ezúttal egy igen egyszerű rajzot hoztunk a zarojel.hu jóvoltából, a feladat is egyszerű. Nagyon fontos, hogy ne gondolkodj, szívből, első ránézésre dönts!

Ha egy fiatal lányt látsz meg először a képen:

Olyan ember vagy, aki mindig mindenben és mindenhol képes meglátni a jót. Jókedvű és optimista vagy. Lendületes, pörgős, állandóan mozgásban lévő emberként éled az életedet. Szereted ha vannak körülötted emberek, imádsz beszélgetni, kommunikálni. Szinte izzik körülötted a levegő. Az energia ami belőled árad, sok emberen segített már.

De ez a külső olykor egy szomorú lelket takar. Rengeteg mindent éltél már át és ezeket a fájó emlékeket palástolod, nyomod el az állandó jókedveddel. Kalandvágyó vagy és igen naiv. Nehezen tudsz nemet mondani.

A mindennapjaid igen érdekesen telnek, az egész egyszerű és monoton rutin munkákba is képes vagy vidámságot csempészni.

Ha egy idősebb férfit látsz meg először:

Mély érzésű, komolyabb embertípus vagy. Mindig mindenkit meghallgatsz ezért bátran fordulnak hozzád az emberek, ha gondjuk, bajuk van. Tudják, hogy rád mindig számíthatnak.

Remek a problémamegoldó képességed, a tanácsaid nagyon hasznosak. Nyugodtan éled életed, ritkán emeled fel a hangod és igyekszel minél kevesebbet idegeskedni, kerülöd a negatív embereket, szituációkat.

Nem baj, ha valami monoton, rutinszerű, téged ez megnyugtat, szereted. Gondolkodó, elmélkedő ember vagy, rengeteg érdekes történeted van. Szívesen sétálsz az erdőben, imádod a fákat, a természetet. Szinte szívod magadba az energiáit és ez is erőd ad neked.

Hihetetlenül bölcs vagy.

Biztosan történt veled a múltban valami nagyon-nagyon fájó dolog, amit sohasem tudsz elfelejteni. De nem is akarod elnyomni magadban, gyakran gondolsz rá. Tudod, hogy ez a múlt, a jelenedhez is hozzá tartozik, csak úgy, mint a jövődhöz.

Tetszett? Illik rád? Akkor ne habozz, kattints a megosztás gombra!

Forrás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük