Hiszi, nem hiszi! Mit mond Önről az arab horoszkóp? Amikor nyitott könyv az élete…..

Csillag (május 22. – június 21.)

Ambiciózus, szenvedélyes, gyűlöli a középszerűséget. Az életedben Ön a középpont és szereti, ha ezt mások is így látják. Sok ember mondja a barátjának magát, Önnek viszont élete egyik kihívása rájönni, melyik ember van Ön mellett azért, mert tényleg önzetlenül kedveli és ki az, aki érdekből. Kissé kettős személyiség, képes a pillanat törtrésze alatt a harsány jókedvedet melankolikus búbánatba fordítani – és vissza. Szereti az életet, szereti a nyüzsgést, a társaságot és képtelen nyugton megülni a fenekeden. Önnek van igaza: carpe diem!

Hosszú kés (június 22. – július 22.)

Erős, toleráns, őszinte és jószívű. Képes a hátán cipelni a családi ügyeket, de a munkahelyén, vagy a tanulmányaiban is Ön az, akire bárki, bármikor számíthat. Fáradhatatlan, akit ízig-vérig az önzetlensége vezérel. A család a legfontosabb, tiszteli a gyökereit, gondoskodik szüleiről, a tágabb családot is szereti összehozni, kutatja a családfáját. Munkáját alázattal végzi, sokat tanul, képzi magát, éppen ezért kimagasló eredményeket érhet el.

Kard (július 23. – augusztus 23.)

Olyan, mint egy arisztokrata: egyenes gerincű, magabiztos, aki imádja a szépet, a nemest, a csillogót. El is éri mindazt, amit a fejébe veszel, hisz imádja körbevenni magadat szép és akár kihívó dolgokkal. Az otthona olyan, amelyet szívesen mutat másoknak, minden bútornak vagy csecsebecsének helye és története van, öltözéke elegáns, nőknél szinte királynői. Szereti, ha elismerik, szeret a figyelem középpontjában állni.

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az élete arról szól, hogy reggel felkel, megváltja a világot, aztán este lefekszik és újra erőt gyűjt. Ennyire tök egyszerű. Tapasztalt, nagy tudású, roppant szívós ember, aki simán zsebre vág másokat. Nem szeret vitás helyzetekbe bonyolódni, de ha mégis, Ön jön ki belőle győztesen. Ha Önnek valami fontos, harcol érte, ha viszont már elmúlt az érdeklődése, a dolgot bezárja lelke egy fiókjába és onnantól egy picikét sem érdekli. Picit a külvilág számára él, nagyon fontos, hogy mások elismerjék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük