Hiszi, nem hiszi! Mit mond Önről az arab horoszkóp? Amikor nyitott könyv az élete…..

Lánc (szeptember 24. – október 23.)

Kiváló az emberismereted, nem igazán tudják meglepni. Kerüli a felesleges vitákat, nehéz helyzeteket. Szereti a nyugalmat, szemlélni a külvilágot és abból profitálni, hogy éberen figyeli az élete szereplőinek és történéseinek minden apróságát. Barátai szeretnek Önhöz fordulni, mert jó hallgatóság és az a tanács, amit te ad, mindig új nézőpontra világít rá az illető szemléletében. Saját igazát mindig korrektül mások tudtára adja, ezért tisztelik sokan.

Arab tőr (október 24. – november 22.)

Olyan rejtélyes, hogy ki sem lehet bogozni. Pedig nagyon sokan szeretnének jóban lenni Önnel, úgyhogy tegye meg, hogy néha-néha, hogy levetkőzi a sündisznó jelmezt.  Fontos Önnek az, hogy néha elvonuljon a világ elől, szeret egyedül lenni, mert pontosan tudja, mi a különbség egyedüllét és magány között. A magányt már gyűlöli. Nincs sok barátja, de az a két-három ember, aki az élete elmúlt időszakaiban Ön mellett állt, élete végéig meghatározó helyet foglal el a szívében.

Íj (november 23. – december 21.)

Éles eszű, intelligens, kitartó és rafinált, aki nagy kanállal éli és élvezi az életét. Nem tántorodik el a hosszú távú céloktól, munkáját alaposan végzi, életét lépésről lépésre, megfontoltan építi. A jövőbe tekint és ott szép dolgokat lát, amiket igen, saját magának köszönhet. Útját néha nehézségek tarkítják, amik viszont még inkább megedzik. Büszkén viseli a vesztes csatákat is, tanul belőlük. Társasági ember, szinte mindenki szereti és keresi a társaságát. Humoros, jó beszélőkéjű ember.

Lándzsa (december 22. – január 20.)

A lándzsa horoszkópú ember mindig őszinte, olyan egyenes a gerince, mintha kőből faragták volna. Tekintélyt parancsoló, korrekt, néha kemény. Kerüli a felesleges vitákat, érveivel úgyis zsebre vág mindenkit. Fontos, hogy át- és kibeszélje a sérelmeket. Kitartó, szeret tanulni, az élet megannyi szépségét és tudását szivacsként vonzza be. Nagyon jó szülő, aki bár szigorú, de gyermekei számára Ön jelenti azt az erőt, akihez bármikor lehet fordulni. Munkájában megbízható, bár ha valami nem érdekel, tud lusta is lenni.

Forrás

Kapcsolódó

Hiszi, nem hiszi! Cigány horoszkóp: nézze meg, mi születési dátuma alapján a roma szimbóluma, megmutatja milyen élet vár Önre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük