Mit művelt magával Gesztesi

Gesztesi Károlyról nem sokat hallani mostanság. Az alkoholproblémái miatti hírdömping lejárni látszik, remélhetőleg túl van a nehezén. Nemrég azonban merőben nagy változásra szánta rá magát, amivel nincs egyedül a sztárvilágban.

Ma már nincs mit szégyelli azon, ha egy férfi törődik a megjelenésével és ha úgy ítéli meg, orvosi segítséghez folyamodik. Ez történt hősünkkel is: hajbeültetésre vállalkozott.

„Máshogy néznek rám az emberek, és vissza tudok csalni úgy 10-15 évet”

-nyilatkozta a beavatkozás után és még hozzátette, hogy nemcsak fiatal énjét, de önbizalmát is visszanyerte a hajbeültetés után.

Nincs ezzel egyedül, számos példát láthatunk itthon és külföldön is. Itt van rögtön Györfi Pál, az országos Mentőszolgálat szóvivője. Elmondása szerint őt nem zavarta a ritkuló hajkoronája, de kollégái és a tv stábok unszolására mégis alávetette magát a beavatkozásnak. Ennek köszönhetően már nem fénylik a Györfi-fő, ha egy-egy interjúban szerepel.

Szebeni István, a TV2 műsorvezetője is dúsabb hajjal ül be a stúdióba.

„Akit nem zavar, hogy kopaszodik, az hazudik. Az sem elhanyagolható tény, hogy legalább 10 évet le lehet tagadni a hajbeültetéssel.”

Korda György a beavatkozás utáni második napon már fellépést is vállalt:

„A beavatkozás érzéstelenítéssel kezdődik, ami kicsit kellemetlen, de utána semmit nem érez az ember és egy csepp vér sincs. A Volt egyszer egy Amerika című háromórás filmet néztem meg a műtét közben.”

A külföldi sztárvilágban sem ritka a hajbeültetés, Mel Gibsonnak nem csak ritka lett a haja, de a „homloka is egyre magasabb” lett. Ő például váltig tagadja, hogy műtéten esett át, de a tények makacs dolgok és egyértelműen látszik, hogy erősen dús hajfürtökkel gazdagodott.

Sir Elton John is megunta a parókahasználatot és végleges megoldást választott. Szinte elsőként élt a hajbeültetés adta lehetőséggel.

Jude Law nem adta könnyen magát, először kipróbált minden kapható csodaszert, ami haja dúsulását ígérte, ám amikor rájött, hogy egyik sem vezetett célra, akkor a hajpótlás mellett döntött. Elmondása szerint sajnálja, hogy eddig húzta az időt és rengeteg pénzt fecsérelt el, rögtön ezt kellett volna tennie.

Uraim! Itt az idő, ha valamelyikük nincs megelégedve azzal, amit a tükörben lát, itt a megoldás. Bár sok hölgynek bejön a részben, vagy egészen kopasz fő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük