Mit nekünk figyelmeztetés! A járvány ellenére megtartjuk az utazás kiállítást. Díszvendég: Olaszország!

Az egész világ óvatosan közelít a koronavírus járvány miatt a tömegrendezvények kérdéséhez, nagy többségben lemondják azokat. Nem úgy Magyarország!

Ki, ha mi nem?

Az előzetes terveknek megfelelően megtartják az Utazás kiállítást és a Budapest Boat Show-t csütörtök és vasárnap között — olvasható a Hungexpo honlapján. A szervezők szerint

nincsen olyan ok, mely korlátozná a kiállítások, rendezvények tartását Magyarországon, ahogy nincsek beutazási korlátozások egyetlen országgal szemben sem, amelyik megjelenik az Utazás kiállításon.

Díszvendég: Olaszország!

Most már csak abban bízhatunk, hogy ha már a kormány ilyen felelőtlen, akkor az olaszoknak lesz annyi belátásuk, hogy távol maradnak. Ugyanis a dolog pikantériája, hogy az Utazás kiállításnak két díszvendége lesz:

  • Olaszország, ahol több régiót gyakorlatilag lezártak, eddig 11 ember halt meg,
  • Eger és környéke, ahol a polgármester épp ma záratta be az uszodát, miután a vízilabdacsapat a hétvégén Észak-Olaszországban játszott

XXI. század, Magyarország: vizslatnak – ígérik….

A szervezők azt ígérik,

fokozott higiéniai és takarítási intézkedéseket vezetnek be, és folyamatosan figyelik a hatósági iránymutatásokat a járvánnyal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük