Mit rejt a nemzeti ‘kockásfüzet’? – Alig várom, mikor rendelik meg az első nemzeti anyahajót!

Na, végre! Valami, amiért megérte a tíz év permanens háború! Győztünk! Közbevetőleg, furcsa egy nép vagyunk, Mimagyarok. Vagy ezer éve feszt háborúzunk, és rendre mindet el is bukjuk. Mind! Aztán meg büszkék vagyunk rá.

Amióta viszont ennyire bolond a helyzet, azóta meg mindent megnyerünk. A normális világgal, de főként a józan ésszel szemben

  • Intifádát hirdettünk Soros ellen. Szerencsétlen egy darabig nem is értette, mi a pikli nyomhatja a Kedves Vezető nyúltagyát, hát ő mosta ki a faluszéli kis vályogházból.
  • Aztán Európa ellen. Azok csak hallgassanak, meg a lovettát küldjék rendszeresen, ha lehet közvetlenül a családi bankszámlájára.
  • Külön az osztrákok ellen, bár azokkal hetente kibékülünk, jegyzem meg halkan.
  • Merkelt vagy utáljuk, vagy nem, attól függően, hogy a Kedves Vezető fog-e találkozni vele az adott héten, vagy sikerül elsunnyogni a kínos szőnyeg szélén toporgást.
  • Macront viszont állandóan. Mármint utáljuk. Az totál libernyák.

Ja. Libernyák! A főgonosz Soros mellé be is írtuk, csupa nagybetűvel a nemzeti kockásfüzetünkbe őket

Végérvényesen! Nooormálisak? Szabadságot a népnek, szabad médiát, normális iskolákat, meg legyen vége az agymosásnak? A fülem nem kéne még? A libernyákkal különben az a baj, hogy terem, mint a dudva. Mindenütt van.

Mert az egyszeri ember olyan, mint a kismacskák. Előbb-utóbb mindnek kinyílik a szeme, és máris ott egy újabb libernyák.

De, mit akarnak ezek? Hát nem jobb láncon? Zsellérnek?

Most meg, hogy a Kedves Vezető kezdi kapiskálni, hogy a 22-es választásokkal van egy kis prüci, na, most kezd teljes bohózatba fulladni a rendszer. Mert mondták neki a lakájok: azt látják a Beloruszoknál, hogy

újabban nem lehet 120%-os győzelmet aratni.

Azonnal Gyurcsányt is visszaírták a legyőzendők hosszú, népes, óránként növekvő, nemzeti listájára, amíg nagyobb baj nem lesz.

Így állunk most az úr színe előtt, Mária országában

Ezt a…hm…ragyogó korszakot az elképedt történészek vélhetően őrült Orbán-korszaknak fogják hívni, király-bohózatokat fogunk majd látni, például az aszkéta Szíjjártó mindennapjairól. Mi meg megpróbáljuk mihamarabb elfeledni Rogánostól-Dajcsostól-Szíjjártóstól, egészen a Kedves Vezető stadion-mániájáig. Mondjuk, én kifejezetten szeretném, ha a Kedves Vezetőnek csak ez az egy defektje lenne. A stadionok. Nem kibírnánk? Megyeháromig minden falábúnak saját lelátó. Oszt? Tizedéből megúsztuk volna. Tizedéből! De, nem! Mert, eszem meg a kis lelkét, ennek szalajt már mindene. Luxusjacht, luxus repülőflotta. A vár, kapcsolt függelékeivel. De tényleg! Nagyobb teraszt nem lehetett volna, öcsém? Egy rohadt focimeccset sem lehet ott rendezni.

A Balaton, a Fertő tó, és már kóstolgatják a Velencei tavat is. Igen mert nőnek a pulyák, ne zavarják egymás homokozás közben.

Ami kétségbe ejt némileg,

újabban több tankot lehet látni az utakon, mint a Csillagok háborújában a Tatuin bolygón, mert ez is beakadt a szentemnek. Fegyverkezünk. Persze, olyan áron, hogy emellett elbújhat még a nemzeti – lehet kormányzati. Számít? – portyázók és fürkészek által okosba megcsencselt kínaikacat horkoláskönnyítők biznisze is. Már azt várom, mikor rendelik meg az első nemzeti anyahajót.

Na, mindegy, ez egy másik film, mert a lényeg az, hogy ma már dedikáltan megnyertük az első kemény csatánkat Európával szemben! Toronymagasan! A Kedves Vezető talpraesett csapata pont tízszer többet lopott, mint kellett volna.

Győztünk!

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) legfrissebb éves jelentése szerint az Európai Unión belül arányaiban Magyarországon találták a legtöbb pénzügyi visszaélést.

Utóirat: Ne röhögtess haver!

Tuti, hogy elszámoltátok. Ez a csodák földje, a végtelen lehetőségek országa! A NER! Ezek a nagyon tehetséges srácok, pedig már aprópénzért nem pitykéznek! Haha! Az alkotmányos költség nálunk minimum 80 százalék körül mozog.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük