Mit tehet egy állampolgár, ha lát, ha hall, és nem tetszik neki, amit lát, és amit hall?

Elérkezett az idő, amikor már nem érdekel a Covid, és összes mutációja. Pedig, rosszul teszem, ha lazítok, mert miniszterelnökünk szerint, soha nem látott katasztrófa közeleg. Nem lepődtem meg, hiszen, tegnap előtt még a nyitásról beszélt.

De hogy a döntés demokratikus legyen, konzultációt indított arról, mit tegyen

Világ életemben szerettem azokat az embereket, akik másoktól várják a döntést, ezzel áthárítva a döntés felelősségét. Mert a cselekvés felelősségét, nem háríthatják át. Ők csak végrehajtói lesznek a népakaratnak. Azt, hogy mit akar a nép, jó előre eldöntik. Van ennek a konzultációnak egy diszkrét bája, és ez az, hogy felesleges. Átlátunk a szitán, minket nem vernek át, az biztos.

De átvernek azzal, hogy elhitetik velünk, ránk bízzák, és alávetik magukat a döntésnek

Ez a pandémia azonban vérre megy. Pontosabban, az életünkkel játsszanak. Lehetséges ez? Igen, ez napjaink valósága.

Az egészségügyi dolgozók becsapása, hogy több munkával is kevesebbet keresnek, miközben emelkedik a fizetésük, máshonnan már ismert trükk. Effektíve a rezsicsökkentés is hatalmas hasznot hajtott az államnak. Többe kerül az energia, mint valaha, miközben csökkent a rezsi. Ez a Hudinit is megszégyenítő valóság. Azt elmondanám, hogy bíztam a kormányban, megvéd minket a járványtól, és aki beteg megkapja a szükséges ellátást. Otthon, mert a kórházakból mennie kell a krónikus betegeknek, és a rehabilitáltaknak is tömegével. Volt, akit előző nap műtöttek, de nem tartották szükségesnek a megfigyelését.

Ma sem tudjuk, mennyien haltak meg e humánus intézkedés következtében. Természetesen azok a hibásak, akik elhagyták az intézményt, nem kapaszkodtak eléggé az ágyaikba.

Hogy melyik a jó vakcina, nem tudom,

de az a szlogen hogy bármelyik oltás jobb, mint a megbetegedés, már szakmai szempontból sem állja meg a helyét. Mert arról nem szól a fáma, hogy melyik vakcina jobb? Az, amelyik 50%-nál kisebb hatékonyságú, és még nem kapott felhatalmazást az Európai Gyógyszerügynökségtől? Vagy az, amelyiket a rólunk gondoskodó miniszterelnökünk beszerzései folytán, tornyokban áll, és arra vár, hogy az emberek beoltassák magukat vele? Hát, arra várhat.

A vakcina ellenesség nem azt jelenti, hogy valaki nem akarja beoltatni magát, hanem azt kell érteni alatta, hogy az a vakcina, amely abból az az országból származik, amelynek az elnöke egy KGB főnök, vagy az, amelyet abban az országban fejlesztettek ki, ahol a vírust is, az nem felel meg, nem hitelesített gyógyszer.

És itt a bökkenő,

hogy egy formális eljárás alapján, politikai parancsra hagyták jóvá az unió területén még nem minősített vakcinák használatát, hazánkban. Mit tehet egy állampolgár, ha lát, ha hall, és nem tetszik neki, amit lát, és amit hall? Ellenáll a felkínált oltóanyag felvételének. Igen ám, de ekkor önző lesz, és nem járul hozzá a közös cél megvalósításához, a nyájimmunitás eléréséhez. Még nekünk legyen lelkifurdalásunk? Mi szégyelljük magunkat, amikor egy rossz döntéssel indult az egész, és persze a hozzá tartozó hazugságokkal. Szégyellje magát az, aki az ország első embereként egymás után követi el baklövéseit, amit hazugságokkal akar menteni. Olyan ez, mint kódfejtés.

Ha megvan a séma, és megtaláltuk a kulcsot, bármilyen baromságnak is látszik az üzenet, mi már tudjuk, mit jelent.

Vendégszerző: Horváth János

zsidó farsang vigyázz magadra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük