Mitől fél az MTVA? – Golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukat szerelnek sebtiben a recepciókhoz…

Az állami propaganda tévének (MTVA) valamiért nagyon sürgős, hogy a recepciókat golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukkal szereljék fel – tudatta Hadházy Ákos közösségi oldalán. Mitől félhetnek?

Para ellen közpénz-kapu?

“A szerződést augusztus 17-én írták alá, de a Kunigunda utcában az egyik főbejáraton már a múlt hét elején javában zajlott a munka. Egyébként pont azon a főbejáraton 30 millióért korábban már beépítettek egy gyorsan leengedhető acélrácsot az egyik folyósóra.

Nagyon vicces volt, hogy mindig rögtön lehúzták, amikor megjelentünk:)

De úgy látszik, akkora a félelem, hogy az már nem elég…valamire nagyon készülnek

Persze amíg a pártok nem tartják fontosnak ott tüntetni, addig nem kell félniük. De ha túl sokáig maradnak, akkor előbb utóbb biztosan kiveri őket onnan a népharag akkor is, ha nem 500 millióért építenek zsilipkapukat, hanem páncél szarkofággal borítják be őket.”

-áll a képviselő bejegyzésében.

Stop… ki is?

“Augusztus 30- hír szerint összesen hat bejárathoz különleges, biztonsági üveges zsiliprendszert telepítenek, amibe belépve több szenzor (infravörös, ultrahangos és nyomásérzékelős) ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember legyen bent. Csak ezután lehet a belépőkártyával nyitni a túloldali ajtót.

Mindezt horribilis összegért, kapunként 100 millióért.

Ennyire kulcsfontosságú bástyája a hatalomnak a propaganda. Ha a fentieket nem hinné (én is nehezen hinném), innen letöltheti a szerződést. A kamerák szerződése pedig itt található.”

Forrás

Kapcsolódó

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Mitől fél az MTVA? - Golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukat szerelnek sebtiben a recepciókhoz...
illusztráció: V.K.

One thought on “Mitől fél az MTVA? – Golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukat szerelnek sebtiben a recepciókhoz…

  • 2021.09.16 at 16:38
    Permalink

    A rezsim igencsak be lehet fosva, mert egy normális országban, igazi demokráciában, igazi jogállamban miért kéne ilyen erődítmény őrületes összegekért? Ez annak a beismerése, hogy ebben az országban nagyon nincsenek rendben a dolgok. A maffiózók testőrei igen sokba vannak a becsületes adófizetőknek, ki se látszanak a testőrök gyűrűjéből, annyira fosnak.
    Ez így van rendjén, hogy félnek, ha tisztességes, becsületes emberek lennének, nem lenne okuk a félelemre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.