Mocskos CEU! Ingyen oktatást hirdet megkötés nélkül bárkinek – még jó, hogy Orbán “kiebrudalja”!

Hatalmas lehetőséget kínál a nemzeti “fogadj Isten ellenére” a CEU Socrates Programja mindenkinek, – “nem tesz különbséget oktatás, foglalkozás, nem, szexuális irányultság, életkor, etnikai hovatartozás, vallás, állampolgárság, fogyatékosság, vagy családi állapot alapján” – aki meg akarja érteni, hogy mi történik körülöttünk, velünk. Aki nem hiszi el, hogy az a tuti, ha nem tanul a gyerek, – felnőtt – hanem minél előbb elkezd összeszerelni, vagy szülni a haza üdvére.

A CEU májusban indítja ingyenes oktatasi programját mindazoknak, akiknek valamilyen okból nem volt lehetősége a továbbtanulásra, vagy abba kellett hagynia tanulmányait.

Magyar nyelvű humán- és társadalomtudományi kurzus 2019. május-június

A Socrates Program azokat az alacsony jövedelmű embereket célozza meg, akik nem tudtak egyetemi szintű oktatásban részesülni a humán tárgyak és a társadalomtudományok terén.

Mikor?

Minden szerdán, május 8 és június 26 között, 18h-20h.

Hol?

CEU, 1051 Budapest, Nádor utca 15.

Az órák barátságos hangulatú szemináriumok keretében történnek, ahol az előzetes felkészülés és az interaktív párbeszéd kulcsfontosságú. A program ingyenes, beleértve az órán használt eszközöket. Gyermekfelügyeletet biztosítunk. A MAGYAR NYELVŰ TANFOLYAMRA AZ ALÁBBI LINKEN JELENTKEZHET ONLINE

Amennyiben személyesen szeretné leadni jelentkezését,

kérjük töltse le a jelentkezési lapot,és kitöltve adja le a CEU Nádor utcai főépületének recepcióján. (1051 Budapest, Nádor utca 15.)

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 26.

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben bíráljuk el. A helyek száma korlátozott. A sikeres jelentkezők interjúidőpontot kapnak. A tájékoztató előadások illetve interjúk május 2-án csütörtökön és május 3-án pénteken lesznek délután 5-től fél 8-ig. Kérjük jelezze a jelentkezési lapon, hogy melyik időpont jó önnek. Ha az angol nyelvű kurzusra szeretne jelentkezni, vagy további kérdése van, kérjük írjon a socrates@ceu.edu email-címre, vagy hívja a +36 1 701 3961-es telefonszámot.

A CEU Socrates Program nem tesz különbséget oktatás, foglalkozás, nem, szexuális irányultság, életkor, etnikai hovatartozás, vallás, állampolgárság, fogyatékosság vagy családi állapot alapján.

A “Családi akciócucc” jegyében „ismétlődő szülés veszélye”-re hivatkozva került utcára egy munkavállaló

Novák: „világelső a mi kis országunk a családtámogatás, a családi értékek megjelenítése terén”

Óriási pofont kapott Orbán és oktatáspolitikája – a gáz az, hogy az Ön, meg az Ön és az Ön gyereke szívja meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük