Mocskos módszerek a bulinegyedben

A vasárnapi Belső erzsébetvárosi népszavazás, melyet a bulinegyed ellenzői erőszakoltak ki, tökéletes lenyomata a kormánykoalíció által Magyarországra erőltetett mocsoknak. Ezt támasztja alá Somogyi Zoltán politológus facebook bejegyzése is.

Magyar közéleti kultúra és választási csalás, 2018:

Ha nem egy nagyon jó barátom meséli el, nem hiszem el. Tegnap este a Bulinegyed bezárásáért kampányoló szervezet tagjai, nagyjából harmincan, részeg turistának kiadva magukat, kereplőkkel, ordibálva vonultak végig Belső-Erzsébetvároson.

Nyilván azzal a céllal, hogy felhergeljék a holnapi helyi népszavazás előtt a helyi lakosokat. Vagyis: a lárma ellen küzdők lármázva zavarták a helyi lakosok nyugalmát.

Hol élünk?

Ez az akció felveti a választási csalás gyanúját. Ahogy hallom, ez a szervezet sok tagjának sem tetszett, mert a csoport Facebook oldalán többen jelezték, hogy elfogadhatatlannak tartják az ilyen megtévesztést. Egyesek ki is léptek a szervezetből. Erre válaszul az adminok elkezdték törölni az akciót leleplező belső kommenteket is, és most is azt hazudják, hogy a lakókat megbotránkoztató csoport tagjai külföldi turisták voltak.

Ez az eljárás nem meglepő, hiszen az Élhető Erzsébetváros mögött ott áll a Munkáspárt (ugye, Vajnai Attila), akik így akarják hangjukat hallatni, a cenzúra és választási csalás pedig régi bevett hagyomány a kommunistáknál. Mint politikai elemző és a szabad, sokszínű Budapest támogatója, aki nem szeretné a Bulinegyed (ami néhány utca) bezárását tudom, hogy ez a kereplős-ricsajozós akció visszaüthet, ha a tegnap este felháborodott helyi szavazók megtudják: nem is turisták, hanem a népszavazást kitalálók partizánakciójáról van szó, valójában nem a turisták, hanem a túlhevült népszavazási aktivisták miatt nem tudtak aludni.

Ez is a célom: tudják meg minél többen.

Zárásképpen csatolva egy már törölt komment a csoportból. Csak gratulálni tudok, tényleg. Hova süllyed Magyarország (vissza).

Vasárnap kiderül, mit hoz a mocsok a konyhára, legalábbis Belső Erzsébetvárosban.

A Bulinegyedről – sunyiság a köbön

„Éjszakai polgármester”-t Erzsébetvárosba!

Egy hozzászólás itt: “Mocskos módszerek a bulinegyedben

  • 2018.02.18 - 06:47
    Közvetlen hivatkozás

    M.Emil! Te egy újságíró lennél? Neked fogalmad nincs alapvető összefüggésekről! Te a saját ostoba fóbiáidat nem tudod félretenni, összezagyválsz és összekeversz egymáshoz nem illő dolgokat. Ahhoz meg nincs talentumod és merszed, hogy utána járj az valós eseményeknek és azok okainak. Reménytelen vagy, tedd le a tollat.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük