Sorting by

×

Molnár Richárd: minden rosszat csak magamnak köszönhetek

Csütörtök este érkezett a hír, miszerint a kórházban elhunyt Molnár Richárd, a Dózsa György úti baleset okozója. A férfi halálának hírét a családja tudatta a közösségi oldalakon.

„Ég veled, Ricsi!” – írta Lakatos Levente, Molná Richárd unokatestvére az Instagramon.

Mint ismert, Molnár Richárd hosszú ideig élet és halál között lebegett a második sztrókja után kórházban. A Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset okozójaként 3,5 éves szabadságvesztésre ítélt rab fél éven belül a második agyi infarktust kapta. A büntetése letöltésére kijelölt szombathelyi börtönből 2021 decemberben szállították át a berettyóújfalui börtönkórházba.

Fél évvel ezelőtt Molnár Richárd exkluzív interjút adott a Blikknek

Miből él majd, ha kiszabadul?

M. R.: Autókereskedésem volt, 70 milliós autókat adtam-vettem, de vendéglátóztam is. Nem féltem magam az újrakezdéstől.

Valaha a legdrágább luxusautókban ült, a legszebb lányok keresték a kegyét. Ki várja majd a börtön kapujánál, ha szabadul?

M. R.: Senki. Családom nincs, a kocsikat elajándékoztam, a nők pedig jöttek-mentek az életemben. Csak a két kutyám, Demona és Luca maradt nekem, rájuk a volt élettársam, Éva vigyáz. Tudom, hiányzom nekik. Az egyik kutyám néha beül a szekrényembe, ahol a kabátjaim lógnak. Ott vár rám. Van egy nevelt fiam is, aki már felnőtt, de ő nem tartja velem a kapcsolatot.

Ugye, most nem azt várja, hogy bárki is megsajnálja?

M. R.: Dehogy. Buta voltam, minden rosszat csak magamnak köszönhetek. Kamaszként vízilabdáztam, bokszoltam, majd testépítő lettem. Vendéglátósnak tanultam, de érettségi előtt az anyám elzavart hazulról. Nem volt különösebb oka, csak nem jöttünk ki egymással. Azonnal beszippantott az éjszakai élet. Fél évig kidobóként dolgoztam, eleinte nem volt pénzem, mindennap bundás kenyéren és sült krumplin éltem. Állandóan verekedtünk a konkurens bandákkal, és soha nem futamodtam meg. Aztán testőrként egy uzsorást védtem, az első milliómat már mellette kerestem.

Molnár Richárd
Berki Krisztián és Molnár Richárd egy időben nagy spanok voltak

Hogyan jutott idáig?

M. R.: Minden barátnőmmel és barátommal bőkezű vagyok. Négy éve májusban az akkori páromnak vettem azt a több mint 500 lóerős Mercedes kabriót, amivel a Dózsa György úton összeütköztem a szabálytalanul elém kanyarodó autóval. A két halálos áldozatot követelő balesetben előbb tanú voltam. Én is hibás voltam, mert nem figyeltem rá, hogy mennyivel megyek, a szakértők 120 kilométer/órás sebességet állapítottak meg. Aztán augusztusban a párommal épp a Seychelle-szigetekről jöttem haza Bécsen keresztül, amikor a rendőrök az M7-es autópályát lezárták előttem, majd közölték, hogy gyanúsított lettem.

Normális ember ilyen ügy után meghúzza magát. Ön viszont drogozott, megszegte a lakhelyelhagyási tilalmat.

M. R.: Megbeszéltem a párommal, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is Dubajban töltjük. Csakhogy újra lakhelyelhagyási tilalmat kaptam, ő pedig a barátnőjével elutazott oda. Ezen bepöccentem, felhívtam és összevesztem vele. Utána szívtam egy csík kokaint. Buta voltam, nem hittem, hogy baj lesz ebből. A rendőrség valahogy megneszelte, mert éjjel 11 óra előtt 18 autóval csapott le rám, majd újra letartóztattak.

Forrás: Blikk

Meghalt Berki Krisztián!

átver

Egy hozzászólás itt: “Molnár Richárd: minden rosszat csak magamnak köszönhetek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.