Momentum: horogkeresztes karkötőt viselt az Origo újságírója a Pesti TV-ben!

Szalma György, a közpénzből működő, Origo nevű propagandalap munkatársa néhány napja egy horogkeresztes karkötőt viselve vett részt a szintén közpénzből működő propagandatévé, a PestiTV adásában — írja Facebook-oldalán a Momentum.

“Ma már alig lepődünk meg, hogy a kormánypárt csatolt részei egyre jobban hasonlítanak a nemzetiszocialista eszmék képviselőire:

néhány éve egy másik propagandalap munkatársa karlendített büszkén, nemrég pedig azt a Raffay Ernőt tüntették ki tisztikereszttel, aki szerint a zsidók «kitúrták a magyarokat a pozíciókból a tudományban, az akadémiában», és «Kárpátalján nagyon agresszív elzsidósodás volt». Legújabban pedig Szabó Tímeáról írt a Magyar Nemzet szerzője nemzetiszocializmust idéző lejáratócikket.

Ami 10 éve a kurucinfó volt, az ma a közpénzből tolt kormánypropaganda”

— teszi hozzá az ellenzéki párt.

Körömi Attila, a Momentum elnökségi tagja feljelentést tesz az Origo munkatársa ellen tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt.

“Kíváncsian várjuk, maradhat-e egy horogkeresztet viselő propagandista a Fidesz egyik beszélőfeje.”

– zárta posztját a Momentum. Aki nem hiszi, hogy ilyen megtörténhet 2020 Magyarországán, az itt megtekintheti.

<<<<<<<<<<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>>>>>>>>>>>>>>

Önbeteljesítő jóslat…..

“Fogadjunk, hogy azt fogja erre mondani, hogy ő csak hithű buddhista, és a keleti hagyományokat ápolja….”

Reakciók Szalma hozzászólásához:

“és erősebb volt a vonzalmad iránta, mint a politológusként megszerzett ismereted ennek a jelnek az európai történelemben játszott szerepéről, csakhogy tv-adásban rajtad legyen?”

“Hölgyek és Urak. A svasztika nem tiltott önkényuralmi jelkép. A horogkereszt az. Én személyesen ismerem Szalma Gyurit, és noha nem vagyok egy politikai állásponton Vele, meghívtam már az otthonomba, a családom körébe, és szerintem egy jó ember; sőt teljes bizonyossággal állíthatom, hogy nem náci. Valóban igazat mond, vallásos család vallásos sarja, és igen, nagyon konzervatív érzelmű ember. Békesség!”

Ehhez nem kell oknyomozás, láttuk, hogy buddhista karkötő, ezért a kérdés, amit legott meg is válaszolhatsz: Buddhista vagy, de olyan elvakult, hogy akkor is hordod, ha tudod, hogy Európában tiltott önkényuralmi jelkép a mintája és BTK-ba ütközik a tetted, vagy sunyi kis náciként csak jól esett ezzel triggerelni a népet, amolyan 44 éves villanyszerelő módra? Kultúrember ilyesmit nyugati országban nem vesz fel, ha kap egyet Indiában, megköszöni, zsebrerakja, max otthon nézegeti.”

Kíváncsiak lettünk volna Köves Slomó EMIH-rabbi véleményére, de a cikk megírásakor – jóval az ünnep kimenetele után- nem találtuk felháborodott reakcióját egyik médiafelületén sem.

M3-as autópályán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük