Mondjuk már ki végre! Orbán nem kedves vezető!

A Kedves Veze…hagyjuk már a pics@ba ezt az egész kedvesvezetőzést! Nem egy jóindulatú, joviális öregúrról beszélünk. Egy mocskos, aljas diktátorról! Egy bomlott elméről, egy őrültről, akinek már évekkel, évtizedekkel ezelőtt is kuplungcserét írt fel a teremtő, de a kötelező szerviz helyett épp egy ország tönkretételében mesterkedik!

Mondjuk már ki végre!

ORBÁN VIKTOR NEM KEDVES VEZETŐ! – Csaxólok! Rondákat fogok írni, mert azokat is gondolok! Nyelvészek, franciás neveltetésben részesülők, otthonuk sötétjében Orbán-oltárt pátyolgatók sürgősen hagyják abba a betűzgetést, amíg komolyabb bajuk nem lesz! – Mert Orbán Viktorról beszélek.

Egy velejéig romlott, kísértetiesen szociopata jegyeket mutató senkiről, akinek a családját, a strómanjait, szervilis szolgáit, dúvad apját, esküszöm, többet látom már, mint a kislányomat, akit az ő mocskos rendszere üldözött el Hollandiába!

EMBER! Egy súlyosan betegnek látszó, egyre hanyatló Cippoláról szól itt minden a rendszerváltás óta, aki nemcsak az igazságot hajlítja a maga képére, hanem egy egész kurva (mondtam, hogy ne olvasd!) országot is!

Hol kapott gellert Orbán személyisége? – hogyan lett Orbán fiatal demokratából öreg diktátor?

Te, a kölyköd, az unokád, a szomszéd, az életben talán először eszméltek,

hogy nem a migránsok, nem Soros, nem Sargentini az, aki éppen tönkreteszi az életeteket. Hogy nem Bécs, Párizs, Berlin az a szellemi ugar, agyatlan NO-GO zóna, amitől félni, rettegnivalónk van, hanem az egykor vendégszerető, barátságos föld, Magyarország, a régvolt hazánk, mára Orbán tyúkudvara az, ami éppen eltörni készül maradék gerinceteket is, hajt rabszolgasorba, dob oda behajtócégeknek, kényszerít a kantáros Armaniban bájolgó, mangalicaszerelő stróman valamelyik frissen rekvirált cégébe zsellérnek!

Hát nem látod?

NEM LÁTOD? Egy olyan világban….mondjuk már ki, a büdös életbe! Orbán Viktor maga képére formált, beteg, züllött, szociopata országában, ahol ma, magánhadseregek dagadt zsoldosai verhetnek közfeladatot ellátó parlamenti képviselőket a rendőrök, a kamerák, a nemzetközi sajtó szeme előtt, ott NEKED, NEKEM, BÁRKINEK, HOLNAP BIKACSÖKKEL VERIK MAJD KI A FOGAIT, BÁRMIÉRT!

Ember! Te, a kölyköd, az unokád, a szomszéd, akik az életben talán először mentetek tüntetni, mert ami most történik, már a ti jámbor lelketeknek is sok lett! Nem vársz sokat, csak annyit, hogy meghallgassanak, hogy emberszámba vegyenek. Nem hallgatnak meg, emberszámba sem vesznek, de már este viszontlátod magad az orbáni valósághajlító médiában!

Te, a kölyköd, az unokád, a szomszéd, tízezer-százezer hozzád hasonló, talán még soha nem tüntető tanár, orvos, diák, gyári melós homlokán máris ott virít a rendszer stigmája. Darálja a valaha újságíró, mára propagandista, a hazugság verklijét a balhézó, migránspárti Soros-bérencekről, RÓLAD.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük