Sorting by

×

Mondta már a horoszkópod? Ez az 5 csillagjegy, akiknek a tavasz = a lehetőségek tárházával!

Ha kinézel az ablakon, láthatod, hogy szinte kopogtat a tavasz, kéri, hogy engedd be. Ha esetleg nem tartozol a legszerencsésebb csillagjegyek közé, akkor is időközönként az univerzum neked is kedvezhet. Nézd meg, melyik az az 5 csillagjegy, melyek 2022 tavaszán kiemelkedő anyagi szerencsének örvendhetnek!

Bak – Lehetőségek, és pénzügyi kiteljesedések időszaka

Ez az időszak új kapukat nyit meg előtted a hosszútávú kiteljesedés útján. Szakmai előlépéssel, és fizetésemeléssel vár rád a tavasz. Az is lehetséges, hogy külföldön próbálsz szerencsét, vagy egy külföldi személy lesz segítségedre abban, hogy karriered beinduljon. Szakmai szempontból a május az egyik legsikeresebb hónap számodra. Járj nyitott szemmel, hiszen sohasem tudhatod, hol leselkedik rád a nagy lehetőség.

…addig is szombaton….

Ma látóterébe kerülhet valaki, aki igencsak hasonlóképpen vélekedik a világról, mint ön, így hamar egy hullámhosszra kerülhetnek. Amennyiben esélyes, hogy keresztezik még egymás útját, úgy akár érdemes lenne mihamarább egy elérhetőséget is cserélni, mert később még akármi is lehet a dologból!

Kos – Ez egy szerencsés időszak kezdete, igen előnyös szerződések vannak kilátásban

A Kosok számára egy nagyon kedvező időszak veszi kezdetét. Számukra megfelelő együttműködési kapcsolatok alakulhatnak ki áprilisban, de még az is lehet, hogy előnyös szerződéseket írhatnak alá. A májusi befektetések igen előnyösek lehetnek, és később mindenképp meghozzák a kívánt eredményeket. Ebben a hónapban a megnövekedett bevételnek köszönhetően a régebbi adósságokat is könnyen törleszteni tudják a Kosok. Ezt a szerencsés időszakot azonban sok munka, stressz és fáradozás fogja megelőzni. A pénzügyi téren kisebb kommunikációs probléma is adódhat, de nem kell aggódni, hiszen idővel minden jóra fordul.

…addig is szombaton….

Előfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetűek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Bika – Szakmai előrelépés, és pénzbeli jutalmak időszaka

Nagy szerencse vár a Bikákra a karrier területén. Ha új, jövedelmezőbb munkahelyet szeretnél, most könnyen találhatsz, így végre egyenesbe kerülhetsz anyagi téren is. Lehetséges az is, hogy az elején túlóráznod kell, de minden plusz erőfeszítésért megkapod a méltó jutalmad. Azonban légy óvatos, ne szórd el fölöslegesen a pénzt, gondolj arra is, hogy a hónap végén még a számlákat is ki kell fizetned.

…addig is szombaton….

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önből, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

<<< Ezt olvastad? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.