Mondták már, hogy mísz vagy? Csillagjegyed szerint ez lehet a bibi!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A boldogság azért nem mindenki számára elérhető, mert ehhez a tudatállapothoz szükséges az, hogy képes légy elégedett lenni azzal, ami pillanatnyilag megadatik számodra. Az ambíció nagyon fontos tényező ahhoz, hogy előre jussunk az életünkben, de az állandó készenlét frusztrációt és csalódottságot is szülhet, ez pedig megelőzi annak lehetőségét, hogy az adott perc boldogságát átélhessük. Ilyenkor kapod meg, hogy “megint mísz vagy”! Az ok a horoszkópod olvasatában a következő….

Kos

Boldogtalan vagy, ha minden ugyanúgy történik már hosszú ideje és semmi változást nem tapasztalsz meg az életedben. Amikor pedig a valóság nem vág egybe az elvárásaiddal teljesen kiborulsz.

…talán a csütörtököd más lesz….

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfőképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhető, néhányan közülük ráadásul, meglehetősen jó partnernek bizonyulnak a jövőbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztőnek tűnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még időben megállhasson, ha szükséges!

Bika

Boldogtalan vagy, amikor fel kell adnod egy ügyet, dolgot, amiben nem tudtál sikeresen teljesíteni, mert a makacsságod miatt nem tudod elviselni a vereséget.

…talán a csütörtököd más lesz….

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekről fog szólni, kedves Bika, így, bármiről is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több időt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sőt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Ikrek

Az a kép, ami rólad lerí, tökéletes kell, hogy legyen, mert azt akarod, hogy téged mindenki elismerjen és szeressen. Ha azt látod, hogy ez a kép nem olyan, amilyennek lennie kell, akkor boldogtalan vagy.

…talán a csütörtököd más lesz….

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezők alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítók is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Rák

A kedvességed és figyelmességed arra ösztökél, hogy az igényeidet másoké mögé helyezd. A tény, hogy magadat teljesen elhanyagolod idő közben, alapjaiban rengeti meg a boldogságodat.

…talán a csütörtököd más lesz….

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.