Morvai Krisztina újratöltve: Minden magyar azonnal tiltakozzon!

Morvai Krisztina szárnyakat kapott a lehetőségtől, hogy a Jobbik újra szabad préda. Közösségi oldalán népszerűsíti keddi, Európai Parlamentben tett felszólalását, melyben minden magyart radikalizálna téves eszméi érdekében.

“Most már tudjuk, miről beszélget zárt ajtók mögött a napokban Soros György az EU vezetőivel.”

Rendkívül veszélyes és aljas indítványt tárgyalt ma az Európai Parlament, amelynek lényege: az Európai Unió pénzzel fogja támogatni azokat a civil szervezeteket, amelyeknek nyilvánvaló célja Magyarország és Lengyelország destabilizálása, illetve a tömeges migráció segítése, előmozdítása.”

-írja Morvai.

Indítványa címe: “A demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető értékeket az Európai Unióban előmozdító civil szervezetek támogatására irányuló Európai Értékek Eszköze. Az európai uniós bikfanyelven ez azt jelenti: a Magyarország és Lengyelország jelenlegi kormányait támadó civilek illetve a tömeges migráció segítői kapnák ezeket a pénzeket.

 

Morvai felszólalásában jelezte felháborodását, de az indítvány jövője miatt az a leglényegesebb, hogy az Európai Néppárt támogatja-e a kezdeményezést. Mint írta, minden magyarnak, aki meg akarja akadályozni a javaslatot, haladéktalanul írnia kell a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek és az Európai Néppárt elnökének, Manfred Webernek, és azt kell kérnie, hogy a gyalázatos indítványt semmiképpen ne szavazza meg a Néppárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük