Morvai: miért ne hallgassuk állva az EU „himnuszát”? – Gyűlöletfolyam a szombati tüntetés kapcsán

Morvai Krisztina, aki téli álmát aludta a puha, meleg brüsszeli demokrácia ölén, ami még őt is befogadta, lévén szabad a vélemény, elérkezettnek látta az időt, hogy a kormányellenes tüntetés és a Jobbik gyengülése ürügyén visszatérjen.

Kár volt annyira rohanni!

“Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az „új-jobbikosokat” együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az „egyesült ellenzék” szombati tüntetésén – azokon a budapesti utcákon, ahol a mostani pajtások (Gyurcsány, Bajnai) könnygázát szívtuk nyolc éven át a nemzeti ellenállásban. Szánalmas volt hallgatni, hogy a „demokráciát” követelők nem ismerik el vereségüket, nem néznek magukba, hanem alig egy héttel csúfos kudarcuk után új választást követelnek. Számukra a „demokrácia” nyilván azt jelenti, hogy addig kell ismételni a választásokat, amíg nem ők nyernek. Sajátos demokrácia felfogás!”

írja közösségi oldalán a szélsőséges nézeteiről elhíresült képviselő.

Megérezve a Vona Gábor lemondásával kialakult űrt, radikális nézeteinek nyílt hangoztatásába kezdett, hátha sikerül újra visszaradikalizálni a cukisodás útján elindított szélsőjobb formációt.

Mire számíthat a Jobbik-szimpatizáns?

“A Jobbik 2009 évi és 2014 évi európai parlamenti választási programjának egyik fő eleme volt az „Európai Egyesült Államok helyett Nemzetek Európáját!” jelszó és elv. Ezért is volt megdöbbentő a párt demonstratív jelenléte egy olyan tömegrendezvényen, ahol a színpadon és a tömegben is EU zászlókat lengettek s az eseményt az Európai Unió “himnuszának” eléneklésével zárták.”

Visszarévedt a neki oly kedves múltba, amiből 2018-ban is táplálni kívánja a nem szűnő gyűlöletet. Arról nem beszél a Jobbik-hősnő, hogy a sokat szidott uniós fizetését rendületlenül felveszi és a pénztártól való távozáskor rendszeresen belerúg a kézbe, ami eteti.

“Amikor a szocializmus/kommunizmus alatt a Magyar Himnuszt követően állva kellett énekelnünk illetve hallgatnunk az Internacionálét és a szovjet himnuszt, nem tehettük meg, hogy tiltakozásképpen leüljünk. Most, amikor sajnos kezd elterjedni, hogy a legkülönbözőbb magyarországi rendezvényeket is az „Európai Unió himnuszával” zárják, megtehetjük, hogy ülve maradunk.”

Az igaz Jobbikos jellemzése

“Az olyan utcai tömegrendezvényeken pedig, mint a szombati volt, ahol meghatározóak az EU zászlók, s előre tudható, hogy a Magyar Himnusz után nem a Székely Himnusz, hanem az úgynevezett „Európai Uniós himnusz „ következik ne is jelenjünk meg, ha nemzeti érzelmű magyarnak valljuk magunkat. Ezek nem a mi helyeink. Mi maradjunk a Magyar Himnusznál, a Székely Himnusznál és a mi zászlóinknál – ideértve természetesen a történelmi magyar zászlókat is.”

Néhány reakció a bejegyzésre:

“Akkor Ön mit keres az Európai Parlamentben kedves Krisztina? Ja, hogy jó a fizetés? Ne haragudjon, ön ugyanazt a képmutató politikát folytatja, mint a Fidesz politikusai, akik tartják a markukat az uniós forrásokra, de, miután (saját) zsebre tették a pénzt, köpnek egy nagyot. Gratulálok!”

“Ne hallgasson a csalódott dühös jobbikosokra amiket itt írnak. Egyedüli ellenzéki képviselőként áll ki a magyarokért. Nézzétek a dk,mszp,lmp,eggyütt képviselőit akik a Magyarok ellen szavaznak folyamatosan,a támogatás megvonást követelik amit nem a kormány kap hanem a fejlesztések révén az ország. Remélem a 2019 évi Ep. Választáson a Fidesz listavezetője lessz!!”

“Azt írta alá hogy szeretettel, de az írásban nyoma sincs a szeretetnek.!Mit tehetnek a Jobbik vezetői és szimpatizánsai arról hogy Gyurcsányék ezt a tüntetést is beszennyezték jelenlétükkel? Erről egyedül csak Krisztina új barátai a fideszesek tehetnek akik nem dugták őt rács mögé, ők tudják hogy miért!”

Morvai leválthatatlan – marad az általa gyűlölt Brüsszelben

Hajdú Nóra: Morvai Krisztina búcsúzik – nem sajnálom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük