Most kapaszkodjon! Selmeczi Gabriella nem leparkolt, hanem félreállt!

„Tegnap a fideszes Selmeczi Gabriella egy német rendszámú X7-es BMW terepjáróval parkolt le keresztben a képviselői irodaház előtt, elfoglalva 3 helyet. A rendhagyó parkolási módon túl persze az is érdekes, hogy egy képviselő miért jár a parlamentbe német rendszámú autóval” – posztolta kedden Szabó Tímea közösségi oldalán.

Kocsis Máté húzta a rövidebbet, neki kellett magyaráznia a Selmeczi-bizit

A magyarázkodás Kocsis Mátéra lett kiosztva, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta,
Selmeczi Gabriella nem leparkolt, hanem félreállt – lehet, hogy ezt szabálytalanul tette –, amíg beírt egy címet a GPS-be, a férje pedig jómódú üzletember, övé az autó, amely azért német rendszámú, mert egy német cégtől lízingelik.

Kocsis újságírói kérdésre válaszolva….

  • A 2022-es parlamenti választáson pontosan úgy néz majd ki minden választókerület, mint 2018-ban: jelenleg a választópolgárok számában az eltérés nem szignifikáns.
  • a választási szabályok mostani módosítása olyannyira megnehezíti a „kamupártok” indulását, hogy gyakorlatilag „kiirtja” a „bizniszjelleget”.
  • A radioaktív hulladék kezelését érintő javaslatra a szerdai határozathozatalokon nemmel szavazó fideszes képviselőkkel kapcsolatban azt közölte: technikai baki történt.
  • A Szájer-ügyre a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált: a politikai közösségük álláspontját Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök világosan elmondta. Megjegyezte ugyanakkor: a baloldalon nem látja, hogy például a kispesti önkormányzati képviselő Lackner Csabát vagy a „zsidózása” miatt Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert lemondásra szólítanák fel. A Fidesznél van következménye a tetteknek, a baloldalon nincs, ez az óriási különbség a két oldal között – húzta alá. Kocsis Máté szerint Baranyi Krisztinának távoznia kell a közéletből. Az ügyben Simicskó István hozzátette: megdöbbentők az ilyen szavak, Baranyi Krisztina kijelentése vállalhatatlan, mélyen elítéli, fontos lenne a bocsánatkérés, ha nem, akkor pedig adott esetben a lemondás, de a baloldalon a következmények mindig elmaradnak.
  • Hadházy Ákos hagyja békén az egészségügyi dolgozókat! – szólította fel a Fidesz frakcióvezetője a független országgyűlési képviselőt, aki megpróbált bejutni a szekszárdi kórházi koronavírus-osztályára.
  • Arra a kérdésre, hogy 2021-ben is elvonják-e a párttámogatások felét, azt felelte: szeretné, ha ezt a döntést a jövő évre vonatkozóan is mielőbb meghoznák, de erről még nem határoztak. Szerinte amikor mindenkinek többletterhet jelent a járvány, a pártoknak elöl kell menniük a teherviselésben.
  • Arra a felvetésre, hogy a koronavírus elleni oltáshoz muszáj-e regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon, Simicskó István azt válaszolta: tudomása szerint nem muszáj, de mindenképpen jó megtenni.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest