Bulvár

Mr. Mackey a South Parkból és Magyar Közút: „az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?!”

Mr. Mackey South Parkból és Magyar Közút: „az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?!”

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomfigyelő kamerái az elmúlt néhány hétben számos alkalommal rögzítették, ahogy autósok szabálytalanul megfordultak, visszatolattak, vagy éppen a forgalommal szemben hajtottak fel a hazai autópályákon.

Közút-humor

Az eseteknek a száma annyira elharapódzott az utóbbi néhány hétben, hogy a közutasok egy elég hosszú válogatást készítettek belőle, amelyet Instagram-oldalukon is közzétettek.

“Kommentár nélkül – Na jó, ezt nem lehet szó nélkül hagyni

Az elmúlt néhány hétben számos alkalommal láttuk, ahogy autósok szabálytalanul megfordultak, visszatolattak vagy a forgalommal szemben haladtak az autópályákon. Ezt annyian és olyan módon tették meg, hogy sikerült egy válogatást összehoznunk belőle. Sajnos. 😕 Igazából már annyiszor elmondtuk, hogy ezt miért ne csinálják az emberek, miért veszélyes egy-egy ilyen meggondolatlan manőver, hogy inkább átadjuk a szót Mr. Mackey-nek a South Parkból, hátha az ő kérése jobban átmegy:

„Az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

Szólj hozzá!