MSZP: a Fidesznek fontosabb a pluszszavazat és a pénz, mint a magyarok biztonsága

Néhány kérdést meg kell válaszolnia a Fidesznek, a Belügyminisztériumnak és Orbán Viktornak, aki újabb levélben hazudja azt a magyaroknak, hogy mindent megtesz a biztonságuk érdekében – olvasható az MSZP közleményében.

Miért mondta Altusz Kristóf helyettes államtitkár, hogy a kormány titokban befogadott 1300 menekültet?

Miért adott ki a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium olyan pénzügyi beszámolókat, amelyek szerint 75 milliárdot költöttek el gyűlöletkampányra?

Miért adott ki olyan statisztikát a Pintér Sándor vezette Belügyminisztérium, amely szerint 20 ezer gazdasági bevándorló kapott letelepedési engedélyt pénzért?

Miért mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hogy egymillió új magyar állampolgárhoz képest 5-6 ezer bűnöző befogadása csak elenyésző hibaszázaléknak számít? Hogy áll ebben az ügyben a Harangozó Tamás feljelentése után megindult nyomozás?

Miért ismerte el 2014-ben Wetzel Tamás jelenlegi miniszteri biztos, hogy ukránok és oroszok tömegével szereznek hamis papírokkal magyar állampolgárságot?

Azonnali tájékoztatást követelünk: milyen eredménnyel zárult a “moszkvai vízumgyár” kivizsgálása, ahol a gyanú szerint pénzért magyar papírokkal láttak el bűnözőket, prostituáltakat, és az orosz alvilághoz tartozó figurákat a nagykövetség munkatársai?

Várjuk a válaszokat – zárul az MSZP közleménye.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó:

Bűnözőket, sőt, terroristákat engedett be a magyar kormány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük