Az MSZP Orosházán is jelöltet indít az Együtt jelöltje ellen

Az MSZP Füvesi Sándort indítja a tavaszi képviselőválasztáson abban az orosházi választókerületben, ahol Bod Tamás, az Együtt jelöltje is megmérettetné magát – értesült a Népszava.
[mnky_ads id=”10551″]
Bod Tamás korábban azzal szerzett magának hírnevet Békés megyében, hogy feltárt több, Simonka György fideszes országgyűlési képviselővel kapcsolatos ügyet. Helyben emiatt tényként kezelték, hogy 2018-ban is ő indul majd ellenzéki jelöltként Simonka ellen, a politikus állítása szerint pedig erről már meg is állapodott az MSZP-vel. A szocialisták szerint közös ellenzéki jelöltre és közös listára van szükség, utóbbit viszont csak a Párbeszéd támogatta, így – állításuk szerint – nem az MSZP terheli a politikai felelősség amiatt, hogy akár több ellenzéki jelölt is lehet áprilisban.
[mnky_ads id=”10552″]
Békésben tehát hasonló helyzet állt elő, mint Csepelen, valamint az V. kerületben, ahol az Együtt jelöltje mellett a szocialisták is elindulnak. Csepelen Bangóné Borbély Ildikót indítja az MSZP, míg az V. kerületben, Juhász Péter körzetében Kovács Alexet.

(Forrás: Népszava)

Kapcsolódó:

Frissítve!!! Juhász Péter: A sikeres ellenzéki politikusokat akarja kicsinálni az MSZP? Kinek az érdeke ez, ha nem a Fideszé?

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük