Sorting by

×

MTI-ferdítés egy szimpla világháborús bombátlanítás kapcsán – Csak kérdezem: mit remélhetünk a koronapara kapcsán?

Kinek higgyen a gyanútlan polgár, hogy eltudjon igazodni a temérdek portál információáradatában? Szinte minden felület egymástól veszi át a híreket, hiszen melyiküknek van már kapacitása, pénze -ez persze az ellenzékiekre érvényes, a többiek közpénzből kapják az ellátmányt- arra, hogy saját tudósítói szeljék keresztbe-hosszába az országot?

Szóval, akkor ki mondja a frankót?

A közösségi oldalon így írt egy lakó, aki “testközelből” élte át pont az ellentettjét annak, mint ami az MTI-n megjelent az esetről:

“Aszongya az MTI, hogy

“valószínűleg egy második világháborús bombát találtak egy építkezésen a XIII. kerületben. Kora délután a Balzac utca 36-os szám előtt a járda átépítésekor találtak egy valószínűleg második világháborús bombát. Több épületet kiürítettek, az itt lakók ez idő alatt fűtött rendőrségi buszban várakoznak.”

Ezzel szemben az igazság:

összesen öt darab repeszgránátot találtak a Pannónia utcában, a csatornafelújítási munkák során. Az utcát lezárták, a forgalmat elterelték. Az érintett részen emberek se ki, se be… Alig harminc méterre a munkagödörtől (és a bombáktól) simán maradhattak a lakók a 42 lakásos társasházban.

Ha nem lettem volna érintett, akár el is hiszem, amit írnak. Így viszont…

Ha egy szimpla világháborús bombátlanítás kapcsán az MTI közlése csak nyomokban tartalmaz igazságot, vajon mit remélhetünk a koronapara kapcsán? Csak kérdezem…”

A fentiek ellenére szép hétvégét mindenkinek!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.