Müller Cecília elérte pályája csúcsát: egy kisfiú őt választotta jelmezéül!

Rendkívül ötletes jelmezben jelent megy egy 9 éves kisfiú az iskolai farsangi bálon: Müller Cecíliának öltözött!

Édesanyja a szmo.hu érdeklődésére elmondta, hogy

hétfő óta ötleteltek azon, hogy gyermeke mi legyen a pénteki jelmezbálon. A fiú minden javaslatra nemet mondott, így aztán az anyukája viccből azt mondta neki, hogy “akkor legyél Müller Cecília”. Fia szeme erre aztán azonnal fecsillant, rá is vágta, hogy “jó”, édesanyja legnagyobb meglepetésére.

Az országos tisztifőorvost imitáló jelmezhez végül nem is kellett sok minden:

egy paróka, egy szemüveg, egy csinos blúz, egy nyaklánc, és persze az elmaradhatatlan pulpitus.

fotó: Asszonysutyorgó facebook oldal

A kisfiú hatalmas sikert aratott a bálon,

az osztálytársainak és az osztályfőnökének is nagyon tetszett a jelmeze, amivel meg is nyerte a jelmezversenyt (amit a gyerekek kérésére tartottak). Nem csoda hát, hogy a fiú teljesen feldobva ért haza a mulatság után. Az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban is rengeteg dicséretet kapott, miután az anyukája mutatott róla egy képet, amire már több mint 10 ezer reakció érkezett.

Az édesanya leszögezte, hogy

természetesen a jelmez ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született, csak szerettek volna egy kis vidámságot csempészni ebbe a nyomasztó időszakba.

Via SZMO

BKK

2 hozzászólás

  • 2021.02.13 - 04:56
    Közvetlen hivatkozás

    Na, csak aztan nehogy meghurcoljak a kissrac szuleit a GENDERezesert! Hat milyen dolog az, hogy egy egeszseges, kereszteny magyar kisfiu neninek akar oltozni??? Nem lesz kesobb neki elhajlasa? Hol van most a genderezo kormanypart? (Csak vicceltem, de ezektol kitelik, mert humorerzekuk semmi…Sajnos) Ennek az okos kisfiunak tovabbi sikereket kivanok, szuper kreativ! ….:)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük