Müller Cecília megint lejáratta magát!

Tegnap délelőtt azon elmélkedtem ugyanitt Merleky Béla a reneszánsz ember című írásomban, hogy mit keres a kardiológus professzor a nemzet virológusa szerepében. Azóta sajnos nagyot fordult a világ. Ismét kiderült, hogy a gödörnek nincs alja, megszólalt ugyanis a harmadik oltásról Müller Cecília is, azóta tudom, hogy a legmélyebb sötétség olykor a fejekben lakozik.

Egyes nézetek szerint

Vannak bölcselők, akik azt állítják, hogy az ostoba ember azért olyan magabiztos, mert fogalma sincs arról, hogy mi mindent nem tud, az okos tanult pedig éppen azért szerény és bizonytalan, mert tudja, hogy a tudás kifogyhatatlan. Az alábbi idézet után ami Müller Cecília keddi, a harmadik oltásról „tájékoztató” szövegéből való, döntse el mindenki, hogy a nyilatkozó a fent leírt két csoport közül melyikbe tartozik!

„A szakmai ajánlás szerint aki első két oltásnak vektorvakcinát kapott, az elölt vírust tartalmazó vagy mRNS-vakcinát kaphat emlékeztetőül és fordítva, de az is lehetséges, hogy valaki ugyanazt az oltást kapja harmadikként, mint amilyennel az alapimmunizálása történt.”

Teljes a káosz és nemcsak Müller asszony fejében, de a végeken is

Maga a szöveg már csak azért is elkeserítő, hiszen az egészségügyért felelős miniszter, még csak a minap küldte el -állítólag- a harmadik oltás szakmai menetrendjét az operatív törzsnek, amely azt átvizsgálva még a kormánnyal is jóváhagyatja.

Csak azt nem tudom, mi köze a kormánynak egy tisztán szakmai anyaghoz.

Az urak és hölgyek, akárcsak a Pegazus-botrány esetében, itt is igyekeznek egymásnak dobálni a felelősséget,

közben a végeken a szakma leginkább érintett képviselői egyik lábukról a másikra állva várnak valami komolyan vehető útbaigazítást, hiszen

vasárnap indul az oltási kampány, csak azt nem tudják még, hogy kiket és mivel oltanak majd.

Az RTL Híradójának sikerült megszereznie egy táblázatot, amelyből megtudhatjuk, pontosan milyen oltások kombinálását javasolja a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Fontos, hogy a vakcinák keverését a páciensek kérhetik, de végül az oltóorvosé lesz az utolsó szó, ő dönti majd el, hogy mit ad be pácienseinek.

Ezek után a tisztifőorvos teljes nyilatkozata -amit itt olvashat el- sokkal drámaibb mint elsőre tűnik.

Egy valóban komolyan vehető vélemény…

 

müller

One thought on “Müller Cecília megint lejáratta magát!

  • Csak rá kell nézni arra a vén seggnyaló szipirtyóra, mindent megtenne hogy rivaldafénybe kerüljön ez a nulla vénasszony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük