Müller Cecília: nincs válogatás az “oltakozásnál”, azt a vakcinát kapjuk, ami éppen van!

Az oltakozás nem a regisztráció, hanem az oltási terv szerint zajlik majd. A regisztráció nem jár kötelezettségekkel, ha valaki most úgy gondolja, szeretnék megkapni a védettséget, de később meggondolja magát, tiszteletben tartják a döntését – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs keddi tájékoztatóján.

Ne válogass, oltakozz!

Az oltás akkor indulhat, amikor rendelkezésre áll a magyar hatóságok által engedélyezett biztonságos és hatékony vakcina. A kormányzat minden lehetőséget megragad az ígéretes külföldi vakcinák beszerzésére

– mondta a Müller Cecília tisztifőorvos az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján az MTI beszámolója szerint.

Eddig 17,5 millió adag vakcinát kötöttek le különböző gyártóknál.

A 24.hu cikke szerint arról is beszélt:

“Az orosz vakcinát is vizsgáljuk, magát az oltóanyagot és a dokumentációját is. Hamarosan egy kínai vakcina dokumentációja is beérkezik, amit az engedélyező hatóságok és virológusok elkezdenek vizsgálni. Azt nem lehet megmondani, melyik vakcinával fogjuk megkezdeni a védőoltások beadását.”

…Majd mi tudjuk, hogy nektek mi a jó….

Újságírói kérdésre Müller azt is közölte,

azt a vakcinát lehet majd beadatni itthon, amit a hatóságok jóváhagynak, biztonságosnak tartanak, és amiből rendelkezésre fog állni, választani nem lehet, a döntés szakmai alapon nyugszik.

Elmondta, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon elindult a regisztráció a koronavírus elleni védőoltásra. A regisztráció során a nevet, lakcímet, életkort, taj-számot és a kapcsolattartáshoz szükséges telefonszámot, e-mail-címet kell megadni. A regisztráció célja az igényfelmérés, annak érdekében, hogy meg tudják becsülni, hányan szeretnének élni a védőoltással.

https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra

Orbán

Egy hozzászólás itt: “Müller Cecília: nincs válogatás az “oltakozásnál”, azt a vakcinát kapjuk, ami éppen van!

  • Avatar
    2021.01.01 - 14:23
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a regisztráció úgy röhej, ahogy van. Vajon miért rogán propaganda-minisztériuma foglalkozik vele? Ja, hogy az egészségügyi miniszter egy belassult öregember, aki már csak dísznek van, de arra se jó. Ebben az országban teljesen megszokott, hogy bizonyos vezető pozíciókat hozzá nem értők töltenek be. Ezért van az ország a bányászbéka segge alatti mély gödörben. A vakcina-regisztrációkból csinálja meg rogán a rogán-listát, a kubatov-lista mintájára. Ezzel csak a fidesz levelező-listájàt bővítették.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük