MZP főbűne a szereptévesztés – Ez nem szerelem, ez politika!

MZP úgy viselkedik, mintha ő irányítaná a hat pártot. Holott a helyzet ennek a fordítottja. Ne felejtsük el: nem ő lett a második az első fordulóban az előválasztáson. És azt se, ki lett az első. Ne firtassuk, hogy Karácsony az ezüstérem odaadásával hibázott-e, vagy sem, ez most már mindegy.

De mi lesz, ha nyer?

Ez a mostani, szereptévesztéses konfliktus fennmaradhat a kormányra kerülés esetén is, tehát véget kell neki vetni. Mielőbb. És állítom, hogy megfelelő jelölttel (talán Dobrevvel, talán Donáth-tal) még megnyerhető a választás. A jelenlegi helyzetben kifejezetten jól jönne egy női jelölt. Azt hiszem, mind a hat pártnak megvan az indoka, miért kell megvonni MZP-től a bizalmat.

De, ismétlem, sürgősen. Megoldást kell találni, szorít az idő.

Talán a közös program lehet a válóok. Ha nem az, akkor csinálni kell. Ez nem szerelem, ez politika. Gyors lépés, utána egy nagyon gyors, intenzív kampány pl. január végétől. (Addigra a dolgozó nép éppen rájön, hogy minden adományt elvitt az infláció és a kamatkedvezményt pótló, megnövelt bankköltség).

MZP kezd átmenni történelembe

A mai nyilatkozatokat látva/hallva (A nap hírében meg sem említették a nevét, holott róla beszéltek, nem is szólva arról, amit az Egyenes beszédben két párttól is hallottunk), MZP kezd átmenni történelembe.
Többen említették külföldi támogatását. Igaz, roppant gyorsan fogadták őt itt meg ott. Ám úgy tűnik, az általa keltett benyomás nem volt pozitív. (Ezt persze nem szokták az érintettnek az orrára kötni, meghagyják őt balga hitében).

Nem véletlen, hogy a háttér nem akarja őt finanszírozni. Nem éri meg a pénzét

– fejeződik be a szerző bejegyzése közösségi oldalán.

Kapcsolódó

 

MZP

Egy hozzászólás itt: “MZP főbűne a szereptévesztés – Ez nem szerelem, ez politika!

  • 2021.12.27 - 14:23
    Közvetlen hivatkozás

    Mindig is azt mondtam, MZP második fordulós győzelme nem csak Karácsony visszalépése miatt volt. A Fidesz mozgósította troll szavazóit. Ha nem így volt, hol voltak ezek az első fordulóban?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük