Sorting by

×

Na, ki mondta 2022-ben nőnap alkalmából? “Erőt, egészséget, hölgyeim!” – Aki ettől nem alél el, az magára vessen!

Remélhetőleg csak a humorérzéke veszett oda -ha volt egyáltalán- a miniszterelnök tanácsadóinak, esetleg magának az első számú közszolgának, amikor a “jókívánás” e harcias formáját találta a legillendőbbnek a magyar nők köszöntésére.

Erőt meg egészséget…?

A kommentekből….

A jelen állás szerint cirka 3.000 hölgy-vuduzott ezt válaszolta:

“Nagyon szépen köszönöm!”

Hogy volt…?

2020-ban Orbán Viktor a Szomszédok című sorozat főcím zenéjére, (?) a tőle megszokott, bármikor magára ölthető kenetteljes arccal és az érzelmek túláradásától bepárásodott szemmel mondja el egymondatos videó köszöntőjét, de azt sem saját kútfőből:

“Ha azt akarod, hogy valamiről sokat beszéljenek, bízd egy férfira, ha azt akarod, hogy elintézzék, bízd egy nőre.” (Margaret Tether brit miniszterelnök 1979-1990)

2018-ban a nőmentes Orbán – kormány miniszterelnöke ezen a Nőnapon sem tudta megtagadni magát. Ugyan olyan bárdolatlan stílusban próbál vicceskedni, ahogy országjárása során. Értjük mi a célt: egy vagyok közületek, csak hát miniszterelnök úr! – mi nem vagyunk bunkók! Orbán Viktor a vázából kivett, másodlagos frissességű virágokkal szambázik végig az Országház folyosóin, miközben a túlsúlytól lihegve kapkodja a levegőt, de csak mondja a semmit, illetve még annál is kevesebbet, közhelyeket puffogtat. Végül megérkezik útja célpontjába: a kantinba, ahol régi iskolásélményei alapján felköszönti a “konyhás néniket”. Közben, mint a többi napközis, ő is azt kéri, ne hagyják éhen halni. A kisgömböcöt elnézve és szuszogását hallgatva nincs mitől félnie. Az országnak már inkább!

“Ma borsólevest kaptam, az volt ma?”

 

Na, ki mondta 2022-ben nőnap alkalmából? "Erőt, egészséget, hölgyeim!" - Aki ettől nem alél el, az magára vessen!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.