Na ugye, hogy na ugye! - A csillagok mai üzenete - Városi Kurír

Sorting by

×

Na ugye, hogy na ugye! – A csillagok mai üzenete

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra, és ha már megtudtad, eldöntheted elfogadod-e vagy harcol ellene, mert ne feledd a jövő most még csak egy lehetőség.

Hirdetés

Kos

A párod vagy valaki, aki közel áll hozzád az agyadra mehet a mai napon, amitől eléggé paprikás hangulatba kerülsz. Mielőtt egy vitába keverednél, az lenne a legjobb, ha tennél egy lépést hátra, vennél egy mély levegőt és átgondolnád a dolgokat. Ezt tanácsolják a csillagok is.

Bika

A tempó erősen felgyorsul, és könnyen elveszítheted a hidegvéredet, amiért oly sok dologgal kell egyszerre foglalkoznod. Az lenne a legjobb, ha segítséget kérnél. Mozgósítsd az ismerőseidet, hiszen többek között ezért is vagytok egymásnak.

Ikrek

Ha a kreativitásodoról van szó, győződj meg róla, hogy nem adod olcsón magad. Van piaca annak, amivel foglalkozol, szóval higgy magadban és a lehetőségek is érkezni fognak.

Rák

Ideje, hogy megnyomd az újraindítás gombot és belépj az életed egy új fejezetébe. Eressz el néhány érzelmi terhet, amelyek eddig visszatartottak attól a jótól, ami elég közel van hozzád, csak eddig képtelen voltál felismerni. Bízd magad a csillagokra és  válassz új irányvonalat.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.