Na ugye, hogy na ugye! Mai horoszkóp - Városi Kurír

Sorting by

×

Na ugye, hogy na ugye! Mai horoszkóp

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Ez a horoszkóp délutánra élesedik be igazán, tehát érdemes figyelmesen elolvasni.

Hirdetés

Kos

Megvan az erőd hozzá, hogy a szavaiddal befolyásolj embereket a mai napon, szóval, ha van valami fontos, amit meg szeretnél osztani a nyilvánossággal, akkor tedd meg. Ideje kiküldeni azt a fontos emailt, megszervezni egy megbeszélést, elintézni azt a régóta halogatott hívást, vagy kiküldeni végre az önéletrajzodat.

Bika

A karrieredet illetően te irányítasz és meg kellene győződnöd róla, hogy annak megfelelően kapod-e a fizetésedet, int a horoszkóp. Ha már gondolkozol egy ideje, hogy fizetésemelést kérsz, akkor a ma lesz a legalkalmasabb időpont rá. Persze egy jobban fizető munkát is kereshetsz.

Ikrek

Ha a tegnap pocsékul alakult, akkor tudd, hogy a mai már egy teljesen új nap, ezért te is megújulva érezheted magad. A kozmosz és a horoszkóp állandóan emlékeztet rá, hogy megvan az erőd, felszólalni azért, amire vágysz, szóval cselekedj ekképpen.

Rák

Az intuíciód elég erős a mai napon, szóval ne lepődj meg, ha azt érzed, hogy előre látsz és hallasz dolgokat, amik még csak most fognak megtörténni. Arra fókuszálj, ami boldoggá tesz, ne terheld le magad olyan programokkal, amelyek kivesznek belőled.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.