A Fidesz-KDNP szerint Soros György diktálja Brüsszel migrációs politikáját – mondta a kormánypártok nevében a KDNP frakció-szóvivője kedden Budapesten újságíróknak. Ezúttal sem mutatott be a fent említettek egyikére sem bizonyítékot és azért, mert Magyarországon a megvuduzottak nem igénylik, a jog és a morál megkövetelné azt.

Lenne nagy óbégatás, ha az érintettek feljelentést tennének!

Azt érdemes tudni, hogy kizárólag kerítésen belül állja ki a jogszerűség próbáját, hogy bizonyíték nélkül lehet vagdalkozni, embereket lejáratni, megvádolni. Demokráciában ezért bíróság előtt kell felelni, a vádlónak kell bizonyítani és, ha kiderül, hogy folytatólagosan alaptalanul ócsárol valaki, akkor azért súlyos pénz- és börtönbüntetés jár. Ezek után nézzük, mint adtak Nacsa Lőrinc KDNP frakciószóvivő szájába:

Brüsszelben a “Soros-tervet” hajtják végre, migránsokat akarnak betelepíteni Európába, népességcserét szeretnének a kontinensen, Soros pedig személyesen és emberein keresztül is felügyeli a terv végrehajtását.

Személyesen ad eligazítást az Európai Bizottság legfőbb vezetőinek, akikkel az elmúlt időszakban legalább 20 alkalommal találkozott – mindig zárt ajtók mögött –, így többször is személyesen tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület első alelnökével, és Dimitrisz Avramopulosszal, a bizottság migrációs politikáért felelős tagjával – tette hozzá.

A kereszténydemokraták frakciószóvivője ezt is mondta:

Soros György fizetett emberei napi szinten járnak be az Európai Parlamentbe (EP), és vesznek részt konkrét brüsszeli migrációs javaslatok kidolgozásban is.

Úgy fogalmazott, gyakorlatilag a markukban tartják és befolyásolják az EP jelentős részét, több mint 220 képviselőt, köztük a magyar baloldal EP-képviselőit is, akik az elmúlt években megszavaztak minden egyes migránspárti javaslatot.

A politikus megdöbbentőnek nevezte,

hogy “Soros György mennyire behálózta Brüsszelt”.

Szerinte a milliárdos intenzív választási kampányba kezdett, mert meg akarja erősíteni a befolyását Brüsszelben, ezért mozgósítja az embereit Európa-szerte, “itt, Magyarországon is a teljes ellenzéket”.

Kijelentette:

Soros bevándorláspárti többséget szeretne az új EP-ben is, hogy felgyorsítsa a migránsok betelepítését, a nemzetállamok meggyengítését és a keresztény kultúra lerombolását.

Nacsa Lőrinc ezért óriásinak nevezte az EP-választás tétjét: választani kell a bevándorláspárti “Soros-lista” és a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes listája között.

A frakciószóvivő kérdésre azt is mondta:

a “Soros-terv” végrehajtása az egész világon megkezdődött, ezt bizonyítja például az ENSZ migrációs csomagja is.

Megemlítette továbbá Kanadát, ahol szerinte szintén elkezdték végrehajtani a “Soros-tervet” az ottani emberek megkérdezése nélkül, ami annak a következménye, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök “paktumot írt alá Soros Györggyel, Soros György legfőbb alapítványával”.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét