Nacsa Lőrinc eszmefuttatása (?) arról, hogy mi “fake news” és mi nem az

Nacsa Lőrinc jó pártkatonához illő módon próbálta magyarázni saját képességei szerint, hogy a hírhamisítás csak abban az esetben az, ha nem fideszes politikus követi el. Ennek szellemében Németh Szilárd nem tehet ilyet, hiszen….

Ha igen, akkor is nem?

Nacsa Lőrinc, beosztását tekintve országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP), szóvivő, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke. Vitte is a szór sajtótájékoztatóján és mint nem a legélesebb kés a fiókban, véletlenül eltűrte, hogy kérdezzenek tőle. Így eshetett meg, hogy egy renitens -pontosabban az RTL Klub híradójának riportere- arról faggassa, amit a 444 szúrt ki Németh Szilárd elrettentésnek szánt bejegyzésében.

Németh Szilárd még pénteken idézett egy posztot a kelebiai határátkelőről,

a csatolt kerítésmászós kép Görögországban, Leszbosz szigetén készült 2019-ben, a mutogatós kép pedig a bosnyák-horvát határon 2018-ban.

Halkan jegyezzük meg, hogy elképesztő cinizmussal a 7-i bejegyzés változatlan formában szerepel Németh közösségi oldalán.

Nacsa szerint

a fotók nem állnak messze a valóságtól, hiszen ha nem is most és nem Kelebiánál, de a magyar határnál is másztak át menekültek.

Akkor lenne hírhamisítás a képviselő-szóvivő szerint,

ha ez a kép nem lett volna igaz. Ez a kép egy valós kép, csak nem ott készült. Nem akkor és nem ott készült, ezt lehet, fel kellett volna tüntetni

Nacsa Lőrinc a fentiektől függetlenül hétfőn zavartalanul bemehet dolgozni és biztos lehet benne, hogy hónap elején megkapja kialkudott fizetését, amit persze Ön, meg Ön, meg Ön fizet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük