Nacsa Olivér eladva! Tulajdonos: Orbán Viktor

Nacsa Olivér lehetett volna humorista is, jó úton indult el, de egy elágazásnál úgy döntött, hogy inkább Fidesz-báb lesz belőle. A szöveget itt is mások írják, gondolkodni nem kell – sőt, nem szabad – és a fizetés is kimagasló.

Nacsán megnyomták a migráns-gombot

A Magyar Időkben szántak arra pár leütést, hogy megszólaltassák a levitézlett celeb előadásában a kötelező Fidesz-köröket. Ő tette is a dolgát, hosszan migránsozott, felmondta a fideszes agymosó paneleket a “bevándorlóországról”, majd közölte, hogy az a politika, amit a magyar kormány képvisel,

“az egyetlen járható út”.

Az ex humoristának nem csak Orbán, Lázár is csúcs

Még az az otromba hazugság is elnyerte az elvekkel hadilábon toporgót, hogy a kancelláriaminisztert kiállították Bécs egyik forgalmas utcájára szörnyülködni, hogy milyenek ott az állapotok.

Az alábbi idézet szó szerinti, mert a nagyokat csak így érdemes:

“Ha olyan, egyébként általam művészileg nagyra becsült kollégák, mint Hajós András vagy Bödőcs Tibor a liberális oldalnak lettek a szószólói, akkor úgy gondolom, hogy a konzervatív oldalnak ugyanúgy “jár” ez a lehetőség, hogy ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett. És ha most én vagyok, aki ezt a vállamra vehetem, én lehetek ennek a zászlóvivője, akkor én ezt örömmel megteszem.”

Bödőcs-Orbán – zseniális miniszterelnöki paródia

Bödőcs bevállalós Orbán-paródiája miatt bűnhődik a Pátria Rádió

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük