Városi kurír
A napi fontos.

Nagy Feró: Azt a pénzt, amit elköltenénk a migránsokra, azt költsük el magunkra….

Rajongók, szerintetek?

0 897

Nagy Feró, Rétvári Bence és Bogányi Gergely… mi kötheti össze a három pasit? Megvan! A lelkesedés, ami akkor kapja el őket, ha meghallják a kifejezést: nemzeti konzultáció. Fene a gusztusukat!

Agitáció

Nem bíznak semmit a véletlenre! Nem elégednek meg annyival, hogy senki nem számolhatja utánuk a beérkezett leveleket és a tartalmukat sem láthatja, és az sem tölti el nyugalommal a feladót, hogy telefonos kampányban zaklatják a hon polgárait. Bevetették a hungarikumnak minősített, ám kereslet híján alig gyártott műanyag zongora tervezőjét és a régi idők rockcsillagát is.

A “családok védelméről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Vácon, sajtótájékoztatón, ahol Nagy Feróval a nemzet csótányával,  énekessel és Bogányi Gergely zongoraművésszel kitöltötte a konzultációs kérdőívet.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Rétvári Bence,

aki a térség fideszes parlamenti képviselője is, úgy fogalmazott:

az előző évek bebizonyították, hogy minden magyar állampolgár számára fontos a nemzeti konzultációkon való véleménynyilvánítás, mert a konzultációk Magyarország legfontosabb kérdéseit érintik.

Kétszázmilliós uniós támogatás Rétvári Bence rokonának

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a véleménynyilvánítás a nemzeti konzultáción meghatározhatja a családpolitika legfontosabb irányait.

Bogányi Gergely

arról beszélt, hogy

a kérdőív kitöltése nem ideológiai beállítottság kérdése, hanem “a józan észé”.

A következő oldalon: Nagy Feró a nemzet demagógja.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ