Connect with us

Csillagjegyek

Nagy levegő: ez a 3 csillagjegy júliusban bármit elérhet

Nagy levegő: ez a 3 csillagjegy júliusban bármit elérhet
Megosztás

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júliusban. A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A Mérleg learathatja a babérokat júliusban

Mérleg jegyűként az elmúlt hónapok kemény próbatétel elé állíthattak a karrieredben és a pénzügyekkel kapcsolatosan. Július végre az a hónap lesz, amikor megérdemelten arathatod le a kemény és kitartó munkádért járó gyümölcsöket. A Mars ráadásul izgalmakat, vidámságot, könnyedséget, kreativitást csempész az életedbe, így ismét boldognak és sikeresnek érezheted magad. A kedvező bolygóállásnak köszönhetően visszatér az optimizmusod, a pozitív életkedved, amely kihat a magánéletedre és a munkára is. A Vénusz a társasági eseményeket lendíti fel, míg a Neptunusz az egészségedre hat most kifejezetten jótékonyan.

A július 26-i telihold és a Szaturnusz hátráló mozgása családi vitákat jelez. Abban a néhány napban semmiképpen se cselekedj ösztönből, légy körültekintő és meggondoltan hozz fontos döntéseket. Fogadd meg a tanácsokat és káprázatosan sikeres hónapra számíthatsz.

…csak a vasárnapodra koncentrálnál? Akkor figyu….

Ma érezhető a levegőben a változás, ami most a környezetedben történik, s ez igencsak izgalmas lehet a számodra, kedves Mérleg! Informálódj, tájékozódj és készülj, hogy amikor eljön a sorsdöntő pillanat, Te lehess a legnaprakészebb.

A Rák csordultig telik érzelmekkel

A Vénusz káprázatos energiákat szór rád július első felében, amíg a jegyedben tartózkodik. Rák jegyűként nem véletlenül ragyogsz, és nem véletlenül érzed magad olyan csodásan, mint már nagyon régen. Most egyszerűen minden tökéletes és minden nagyon jó. Mindenkinek feltűnik a varázsod, a kisugárzásod, hihetetlen mennyiségű bókot gyűjthetsz be mostanában. A Nap a spirituális energiákat ébreszti fel benned, továbberősítve empátiádat, az intuíciót, nem beszélve a gyógyító képességedről, hogy majd július 21-én szépen lassan átvonuljon a jegyedbe.

Viszont figyelj most tudatosan az energiavámpírokra, mert igencsak sokan gyűlhetnek köréd. Gondold meg, kinek szavazol bizalmat. Mindent egybevéve különleges hónap és még különlegesebb születésnap áll előtted.

…csak a vasárnapodra koncentrálnál? Akkor figyu….

Ma egy új, kreatív tevékenységbe kezdhetsz, esetleg abban kérhetik segítséged, ahol nagy valószínűséggel nem csak szaktudásodra, hanem ügyességedre, esetleg technikai tudásodra is szükség lehet. Bár eleinte jó és rossz dolgok követhetik egymást, most minden jel arra utal, hogy végül nagyon sikeres és izgalmas napot zárhatsz majd, kedves Rák, ha kellőképpen odateszed magát!

<<< Még egyet? >>>

Az Ikrek elemében lesz júliusban

Csillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként az előtted álló hónapban most valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt.

Kifejezetten elemedben érezheted magad júliusban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod. A július 26-i telihold a Szaturnusz retrográddal egyetemben okozhat ugyan némi feszültséget, de összességében csodaszép hónapra számíthatsz.

…csak a vasárnapodra koncentrálnál? Akkor figyu….

Ma olvashatsz, vagy hallhat egy olyan pénzügyi lehetőségről, amely tartós bevétel-növekedéssel kecsegtet. Bármiről is legyen szó, nézz alaposan utána, informálódj, s, ha valóban igaznak bizonyulnak az információk, csak akkor vágj bele a dologba, de akkor viszont ki ne hagyd ezt a kivételes lehetőséget!

őrült,

Szerző