Nagy márciusi horoszkóp - Most a Vénusz és Neptunusz együttállása határoz meg mindent - Városi Kurír

Sorting by

×

Nagy márciusi horoszkóp – Most a Vénusz és Neptunusz együttállása határoz meg mindent

A Nap, a Vénusz és a Neptunusz együttállásából arra következtethetünk, hogy kevesebb kedvet érzünk – a horoszkóp szerint is-  a kötelességek teljesítéséhez. Inkább lazítanánk, és élveznénk az életet a havi horoszkóp jelzése szerint.

Hirdetés

Kos

Nagyon jól tudsz kommunikálni, remekül tudod képviselni a saját érdekeidet. Ráadásul most következetes és kitartó lehetsz, így érheted el a céljaidat. Sőt, még az is lehet, hogy amiről korábban úgy gondoltad, hogy elveszett vagy le kell mondanod róla, arról most kiderülhet, hogy mégis a tiéd lehet. Megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy romantikus kalandba. Ha vannak titkaid, vigyázz rájuk!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-03-02)
Akármennyire is szeretné, nem biztos, hogy ma határos időn belül végezni fog teendőivel. Ne mérgelődjen azon, ha ez így történik, kedves Kos, hiszen valószínűleg mindez nem (csak) önön múlott. Ne akarja mindenáron utolérni magát, inkább pihenjen egy kicsit, hogy holnap, újult erővel vághasson neki mindennek, ezt tanácsolja a mai horoszkóp is.

Bika

A havi horoszkóp szerint a változás elkerülhetetlen, de nem kell aggodalmaskodnod, mert ebben az új helyzetben is megtalálod a helyedet. Pénzügyek kerülhetnek figyelmednek a középpontjába, és talán még olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Vagy az is kiderülhet, az átalakulások során nem kell veszteséget elkönyvelned. A kapcsolatok talán soha nem voltak annyira fontosak, mint ebben a hónapban.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Ma különösen legyen résen, kedves Bika, ugyanis most hirtelen valósággá válhat egy régi törekvése! Még, ha először hihetetlennek is tűnik a dolog, ne essen abba a hibába, hogy nem hisz a szemének, ugyanis most csakis az ilyen gondolatok által keltett, negatív energiák lehetnek képesek megakadályozni a beteljesülést!

horoszkóp, felhívás

Ikrek

A munkában, megélhetésben történhetnek nagyobb változások. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikálj, különben félreértés történhet, amelynek a levét majd te ihatod meg. A felettesednél könnyebben elérheted a céljaidat, ha hízelegsz, dicséred őt, ami most nem fog nehezedre esni. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most bonyolíts.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Bármennyire is úgy érzi néha, hogy nincs értelme a sok erõfeszítésnek, melyet nap, mint nap megtesz azért, hogy előrébb jusson, nem így van, higgye el, kedves Ikrek! A távoli célok elérésében éppen ez a legnehezebb, kitartani addig, amíg teljesülnek. Lássa ezt, s folytassa tovább bizakodva, amit elkezdett, erre inti a napi horoszkópja is.

Rák

Még az is lehet, hogy amitől félsz, az nem következik be. Ami miatt nehezebben jött álom a szemedre, arról kiderülhet, hogy mégsem annyira rossz, mint gondoltad. Valakinek a kétszínűsége vagy gonoszkodása előtt döbbenten állhatsz. Ha a szerelmi életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden változik, és elégedettséget érezhetsz. A meglévő, régi kapcsolatokban is fellángolhat a szenvedély…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
A mai nap az analitikus szemlélet az, ami nagy segítségére lehet, kedves Rák, különösen az anyagi helyzetét illetően. A bizonytalanságot hamar eloszlathatja, ha leül nyugodtan egy kicsit és pontról pontra, sorra veszi, mivel, hogy is áll jelenleg, s eme megállapításaira alapozva tervet készít az elkövetkezendő napokra.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.