Nagy márciusi horoszkóp – Most a Vénusz és Neptunusz együttállása határoz meg mindent

horoszkóp
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

A hónap legfontosabb feladata, hogy mindent megtegyél azért, hogy az egészségedet megőrizd. Illetve, ha beteg vagy, akkor ne csak házilagos módszerekkel próbáld meg magadat gyógyítani, hanem fordulj szakorvoshoz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelynek hatására hirtelen nem is tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz. Egy szomorú esemény lehangolttá tehet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
A mai nap kiváló lehet arra, hogy elvégezze egy-két hiba javítását, mind a munkája terén, mind pedig a ház körül, ugyanis ma különösen jól szolgál majd problémamegoldó képessége, így hamar végezhet az ilyesmivel. Varázsolja újjá, amit csak ideje engedi, kedves Oroszlán!

Szűz

Végre beérhet a nagyobb erőfeszítéseknek a gyümölcse. Az egzisztenciális siker hónapja következhet, amikor a felettesed elismerését is kivívhatod. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Valakinek az irigysége, a rosszindulata meglephet, mert éppen róla nem gondoltad volna ezt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Kollégái ma kissé depressziósak, feszültek, vagy éppen kevésbé hatékonyak lehetnek, mint általában, ezért megeshet, hogy több feladat hárul önre, mint szokott. Ha élvezi nagyon, amit csinál, a pluszmunka ellenére is könnyű dolga lehet, ha viszont csak a megélhetésért teszi, amit muszáj, úgy meglehetősen kimerítheti a mai nap. Akármelyik is, este azért mindenképpen ráfér majd önre egy kis pihenés, kedves Szûz!

Mérleg

Még az is lehet, hogy egy régebbi ismeretségből szerelem lesz. De az is megeshet, hogy a magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a munkára, mert megeshet, hogy tévedsz, vagy kolléga viselkedése miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Fontos, hogy senkire ne próbáld rákényszeríteni az akaratodat, figyelmeztet ez a horoszkóp.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Ma kissé megcsúszhat pénzügyileg, az által, hogy az utóbbi napokban esetleg rosszul gazdálkodott, vagy éppen, hogy ma bánik túl könnyelműen a pénzel! Ügyet se vessen erre a helyzetre, még, ha bosszantó is, hiszen, ha az ember sosem él, akkor mindek dolgozik?

Skorpió

Lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy élvezheted valakinek a rajongását, a gyengéd érzéseit, amelyet jó lenne, ha viszonozni tudnál. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel a kapcsolatod szorosabbá válhat, talán szavakba tudjátok önteni az egymás iránti szeretetet. Egészségedre jobban ügyelj. Ha betegséggel küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Régi dolog is terítékre kerülhet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
A mai napja oly nyugodalmasan alakulhat, kedves Skorpió, hogy szinte már-már hiányozhat a nyüzsgés, a kaland, hogy történjen valami. Vigyázzon, mit kíván, addig, élvezze a csendet, ameddig lehet!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.