Nagy márciusi horoszkóp – Most a Vénusz és Neptunusz együttállása határoz meg mindent

horoszkóp
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyek elsősorban a számodra fontosak. Tisztázhatóvá válik korábbi probléma, és ennek hatására béke honolhat. Megeshet, hogy családtag fontosabbá válhat, szinte körülötte foroghat a világ. Akinek nagy szüksége van a te szeretetedre, odaadásodra. A kollégák között van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Nem érdemes most állást változtatni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
A mai egy tökéletes nap arra, hogy tanuljon, olvasson, egyszóval, hogy új ismereteket sajátítson el, kedves Nyilas! Mivel a fejlődés kulcsa manapság a tudás, ami, megjegyzendő, mindig is az volt, így, ha gyakorlati szempontból még nem is látszik, a mai egy nagyon eredményes nap lehet, amikoris, rengeteget fejlődhet. Használja ki elméje kiemelkedő fogékonyságát!

Mögött

A sikeres kommunikáció hónapja következhet. De az is lehet, hogy a megérzéseid erősek lehetnek, amelyekre hallgatnod kellene, így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Valaki olyan vallomásra ragadtathatja magát, amellyel kellemes meglepetést szerezhet neked. Most az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Ha állást vagy szakmát kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-03-02)
Ma könnyen úgy érezheti, kedves Bak, hogy anyagilag bizonytalan, vagy egyenesen megrendült helyzete, ám nem kell soká várnia, s újra stabilizálódik majd minden, így nincs oka aggodalomra. Mind saját, mind külső bevételek is hamarosan a rendelkezésére állnak majd!

Vízöntő

A te esetedben most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Az életnek ezen a két területén sikeressé válhatsz. Viszont nem kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, ami nem esik nehezedre. Különösen, hogy csemetéd olyasmit tehet, ami téged büszkeséggel tölthet el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Ma úgy érezheti, kedves Vízöntő, hogy valaki mintha túlságosan is szótlan és zárkózott lenne, s mintha valamiért nem lenne teljesen őszinte önnel. Próbálja meg finoman rávezetni, hogy merje elmondani nyugodtan, mi bántja, de azért ne erőltessen semmit, ugyanis, előbb, vagy utóbb, magától is lehull majd a lepel.

Halak

Még az is lehet, hogy felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására akár elvarázsoltnak is érezheted magad. Talán valakivel kitalálhatjátok egymás gondolatát is. Kedvez az idő nagyobb beruházások megvalósításának, olyan dologban is sikert érhetsz el, amelyre már hosszabb ideje várakozol/vágyakozol. Több a rosszindulatú, ostoba ember a környezetedben, akik kiboríthatnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-03-02)
Ma olyan információk birtokába juthat, kedves Halak, melyek nagyszerű új távlatokat nyithatnak, s nagyon jövő bemutatónak mutatkoznak. Az sem kizárt, hogy egy régi, akkor még kihasználatlanú maradt, lehetőség réved fel a hallottak kapcsán önben, ami jelenlegi helyzetében már sokkal reálisabbnak tűnik, mint egykoron. Gondolkozzon el komolyan azon, hogy talán mindjárt érdemes is lenne lépni valamit! (egijoslat)

ITT A RENGETEG HOROSZKÓP!

horoszkóp, figyelmeztetés

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.