BulvárCsillagjegyek

Nagy őszi horoszkóp, hogy legyen min elgondolkodni a hétvégén

horoszkóp

Beköszöntött az ősz, az új évszak sok meglepetést tartogat számunkra ezt erősíti a horoszkóp is. Csodás változások várnak több csillagjegyre, érdemes lesz kihasználni az új lehetőségeket.

Kos

A Kos jegy szülöttei egy helyben toporognak, bármibe kezdenek minden rosszul sül el. Az idei ősz változást hoz az életükbe, lesznek akik új munkahelyet választanak, mások új lakásba, új városba költöznek, és lesznek olyan személyek is akik új párt találnak maguknak.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára az ősz egy olyan kedvező évszak amikor eltűntethetik az életükből a negatív dolgokat és arra törekedhetnek, hogy tovább haladjanak, új sikereket érjenek el, állítja a horoszkóp. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz az életük szeptembertől kezdődően.

Ikrek

A horoszkóp szerint, az Ikrek jegy szülöttei rengeteget dolgoztak ebben az évben, az ősz is a munkáról fog szólni számukra. Egyre többet túlóráznak ezért egyre fáradtabbak, de megéri, hogy kitartsanak mert fizetésemelésre és előléptetésre számíthatnak.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Rák jegy szülöttei akkor járnak a legjobban, ha egy rövid időre visszavonulnak. Túlságosan nagy társasági életet élnek, egy kis békére van szükségük. Ideje a családjukkal törődni és egy kicsit spórolni, mert ebben az évben sokat költekeztek.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author