BulvárCsillagjegyek

Nagy őszi karrier-horoszkóp – Ki alatt rezeg majd a léc?

Csillagjegyed elárulja, Neked ki a legfőbb ellenséged? Légy velük óvatos!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hiába minden, nem hivatkozhatunk arra, hogy megvisel minket a szürke égbolt, a hűvösödő reggelek, a munkát el kell végezni és meg kell elégedni azzal a tudattal, hogy a következő lazítás valószínűleg karácsony környákére tehető. Erre számítsunk ősszel!

Kos

Sok energiát fogsz belefektetni egy projektbe, azonban nem fogsz olyan szintű sikert elérni vele, mint amire számítottál. Emiatt nagyon csalódott vagy, de meglásd, a tél közeledtével fordul a kocka és rájössz, hogy a törekvésed mégsem volt annyira hiábavaló.

Bika

Ez az ősz számodra cseppet sem a láblógatásról fog szólni. Annyi munkát varrnak a nyakadba, hogy az sem csoda, ha azt fogod érezni, hogy az egész céget te viszed a válladon. Mivel jól teljesítesz a megpróbáltatás alatt, teljesen jogos, ha némi fizetésemelési kérelemmel állsz a feljebbvalóid elé. Nem fogják elvetni az ötletet.

Ikrek

Azt érzed, hogy az őszi időszakban vesztesz a lendületedből és az amúgy alapvetően energikus éned fáradtan kullog mögötted. Nem érzel különösebb motivációt, azonban ez meg fog változni, amikor egy olyan projekttel keresnek meg, ami feléleszti benned a kezdeti lelkesedést. Talán nehezen fogsz nekikezdeni, de ha felveszed az iramot, minden rendben fog alakulni.

Rák

Számodra az lesz a legfontosabb, hogy számot vess az életeddel. El kell döntened, hogy valóban azzal akarsz-e foglalkozni, amit jelenleg csinálsz. Hallgass a szívedre, mert csak az mutathatja meg a helyes utat, Ha tudod, hogy mit akarsz igazán, akkor a módszert is megtalálod rá.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author