Nagy pillanat! – Orbán pénzt ad és nem síbol…

A Kötcse-feeling olyat tett Orbán Viktorral, amit még nem láttunk tőle! Saját kezével pénzt adományozott! Na jó, azt nem tudjuk, hogy az adózott fizetéséből vette el gyerekei és unokái szája elől a lét, hogy jót tegyen a nála is elesettebbekkel, vagy máshonnan, de a gesztus mégis megsüvegelendő.

[mnky_ads id=”10551″]

Hátha szokásává válik!

2004 óta tizenhetedik alkalommal rendezik meg ma hagyományosan zárt körben a Kötcsei pikniket, ahol Orbán Viktor a jobboldali-konzervatív holdudvar és a kormánypárti sajtó több száz meghívottja előtt szokott távlatos helyzetértékelést adni Magyarországról, Európáról, és a világpolitikai folyamatokról.

[mnky_ads id=”10552″]

fotó: O.V. facebook

Tavaly szeptemberben Orbán Viktor Kötcsén arról beszélt, hogy Trianon óta soha nem volt olyan erős az ország, mint most, 1920 óta nem volt rá lehetőség, hogy befolyásoljuk a Kárpát-medence sorsát, de mára Magyarország a térségben „középállami státust” ért el. Azért is kell megnyerni a választást, hogy az eredményeket megőrizzék, mert kormányváltás esetén minden elvész – mondta akkor.

A zöld ing már a múlté…, ma “fehéringes” napja volt

A piknik egyik pontja, hogy a leköszönő miniszterek az új minisztereket bemutatják, valamint terveikről kérdezik. Balog Zoltánt leköszönése után romaügyi miniszterelnöki biztossá nevezték ki, korábban ezt a tisztséget Farkas Flórián töltötte be.

 

fotó: O.V. facebook

 

Az előzetes tervek szerint az egész napos pikniken Orbán Viktor, Kövér László házelnök, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és az EMMI leköszönt minisztere, a polgári világot katalizáló Balog Zoltán lesznek a fő szónokok.

[mnky_ads id=”10553″]

Saját kézzel kavart…

A nemzet miniszterelnöke halált megvető bátorsággal megközelítette a nyílt tűzön fővő pörkölttel teli bográcsot, és kavarintott rajta egyet a fotó kedvéért.

fotó: O.V. facebook

 

Mire gyűjtenek pénzt Kötcsén?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük