Sorting by

×

Nagy tavaszi pénzhoroszkóp – Ki lesz a nyerő, és ki veszíthet?

Annak aztán mindenki örül, ha azt hallja hogy egy kis plusz bevételre számíthat. Eddig még senki nem mondott ellent pénznek! Tudd meg tavaszra a pénzhoroszkóp mit jósol, mikor kapod meg az a bizonyos nagyobb összeget!

Kos

Mindig pontosan, és alaposan kiszámítod a pénzügyeidet. Nálad olyan nem létezik, hogy pénz nélkül maradj, ezt támasztja most is alá a pénzhoroszkóp. Bár szeretsz kockáztatni, sokszor előfordul, hogy a “mindent vagy semmit” elvén élsz, de ha veszítenél is gyorsan pótold a hiányosságokat.

Egy olyan időszak következik az életedben, amikor nyugodtan vehetsz fel hitelt a fontosabb dolgokra.

Bika

Nagyon jó viszonyban vagy a pénzzel, vagyis viszonylag könnyen megteremted a számodra szükséges összeget. Ha hitelt veszel fel, figyelmesen olvasd el a szerződés minden betűjét, mielőtt aláírnád. Csak megbízható forrásból fogadj el kölcsönt.

Kerüld az álruhás hitelezőket!

Ikrek

Könnyen befolyásolható vagy,állítja a pénzhoroszkóp. Tájékozódj megfelelően, mielőtt döntenél, vagy hitelt vennél fel. Most a csillagok állása szerint nem tanácsos kölcsönt felvenned.

A hitelfelvétel most egy eléggé kockázatos lépés lenne.

Rák

Mindigis jól kerestél, szerencsés beruházásaidnak köszönhetően ügyesen forgatod a pénzt. Ha viszont kölcsönt szeretnél felvenni, válassz egy jóhírű bankot, és bízz meg bennük.

Kölcsön felvétellel, inkább várj egy kicsit, míg a pénzügyi válság csillapodik.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.