Nagyon fontos lett Gödöllő „valakiknek” – Gémesinél „közvéleménykutattak” Gémesiről

„Nagyon fontos lett Gödöllő „valakiknek” hiszen ebben az esztendőben harmadszor bonyolítanak „közvélemény kutatást” telefonon. Engem is megtaláltak ?.

Természetesen válaszoltam a kérdésekre,

amik egyharmada csak rólam szólt. Kicsit viccesnek tűnt a szituáció, hiszen többször magamról kellett véleményt mondani. Az már nem volt olyan vicces, hogy mit sugalltak a kérdések, a legdurvább közülük,

„Gémesi Györgyre szavazna akkor is, ha kiderülne, hogy hűtlen kezelési ügybe keveredett” ?

Kérdéseim

  • 1. Az állitólagos „társadalom kutató” intézet kinek a megrendelésére dolgozik és milyen célból ?
  • 2. Az állítólagos „társadalom kutató” intézet munkáját ki fizeti? Kik és mire használják a „kutatá ” adatait.?
  • 3. Ki és mit készít elő ezekkel a kérdésekkel.

A válasz nem túl bonyolult,

hiszen annyi pénze csak egy politikai erőnek van, hogy kifizesse ezeket a nagyon költséges több milliós „kutatásokat” melyek a kérdéseikkel is orientálják mint láttuk a szavazókat. Mindenesetre nem nehéz kitalálni, hogy a politikai megrendelésre készült kutakodás honnan ered.

Azt viszont nem tudom pontosan, mit készít elő, hiszen soha nem nyúltam.közpénzhez, közvagyonhoz, és a közvagyon kezelés esetében is mindig a legnagyobb körültekintéssel jártam el. Ezt eddig minden ellenfelem tudta, tudja, és tiszteletben tartotta.

Persze kreálni ügyeket lehet és nyilván tudnak

Legalábbis „bedobni” a sajtó  „egyik részének” amelyik aztán jól megkeveri, úgy, hogy még válaszolni sem tudok rá. Úgy érzem megkezdték, folytatják a kampány lejárató részét, azt gondolom, ezt a piszkos munkát központilag koordinálják, hisz ott van meg hozzá minden eszköz.

Én pedig annyit tudok mondani, válaszolni erre, hogy itt élek, munkám, döntéseink nyilvánosak és átláthatóak. Teszem a dolgom mint eddig és hasonlóan folytatom ,ha bizalmat kapok. Szakértelemmel, tisztességgel , becsülettel sok sok energiával. Köszönöm, hogy elolvasták és kérem ha egyetértenek vele, osszák meg. Köszönöm”

megosztás

Egy hozzászólás itt: “Nagyon fontos lett Gödöllő „valakiknek” – Gémesinél „közvéleménykutattak” Gémesiről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük